Begravningsbyrå Trelleborg

Du har just förlorat en nära anhörig och vill ta hand om allt. Du vill ha den bästa servicen, den finaste kistan och de vackraste blommorna. Problemet är att du inte vet vart du ska gå eller vem du ska ringa för att få hjälp. Vi kan hjälpa till med det.

Vi är en begravningsbyrå i Trelleborg och vi är specialiserade på att ordna begravningar för människor som du. Vår personal har utbildats av experter i hur man gör din tid av behov så lätt som möjligt utan extra stress ovanpå din sorg.

Vi kommer att vägleda och stödja dig under denna svåra tid, så ring oss gärna när som helst dag eller natt.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du nyligen förlorat en nära anhörig?

Begravningen i Trelleborg är det slutliga avskedandet från din älskade. Det är en viktig händelse i ditt liv och kan vara svårt att planera på egen hand. Vi finns här för dig varje steg på vägen och guidar dig genom denna process med värdighet och respekt.

Vårt team hjälper dig att hitta den perfekta tjänsteleverantören för kremering eller begravning, ordnar alla nödvändiga tillstånd, övervakar transporten av kvarlevorna från sjukhus eller vårdhem, tillhandahåller blommor och andra föremål som kan önskas av familjemedlemmar under besökstid eller vid gravsättning. Du behöver aldrig mer oroa dig för någonting.

Bästa begravningsbyrå i Trelleborg

I en tid av sorg är det svårt att veta vad man ska göra. Begravningsbyrån i Trelleborg kan ge dig ett erfaret och omtänksamt team som guidar dig genom processen att ordna en begravning för din älskade.

De erbjuder ett brett utbud av tjänster som börjar med vänlig receptionspersonal som hälsar på besökare vid dörren, till professionella som tar hand om alla praktiska arrangemang som blommor och kläder.

Företaget erbjuder överkomliga priser på begravningar samtidigt som de upprätthåller en hög kvalitetsstandard vilket gör dem till stadens bästa val när man letar efter begravningsbyrå i Trelleborg.

Benefit 1: Få en personlig rådgivare som hjälper dig


Benefit 2: Känn dig trygg med att en professionell person sköter allt åt digBenefit 3:
 Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besök deras kontoret, ringa över telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån i Trelleborg genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Trelleborg?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Trelleborg. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Trelleborg?

Pris för begravning i Trelleborg varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Trelleborg

En borgerlig begravning i Trelleborg är en begravningsceremoni som inte är religiöst inriktad.

Termen gäller vanligen en typ av ceremoni för personer som har avlidit och som inte har angett någon annan typ av gudstjänst i sitt testamente eller om personen som avled inte tillhörde någon religiös tradition. Båda termerna kan avse ceremonier där det inte finns några religiösa symboler, som kista, kors, religiösa läsningar, böner från präster eller lovtal av familjemedlemmar.

Begravningsblommor i Trelleborg

Svaret på denna fråga är att begravningsblommor arrangeras av en blomsterdesigner.

En blomsterdesigner är en yrkesman som utformar och arrangerar färska snittblommor, grönt och ibland band för begravningar, bröllop och andra evenemang. Några av de mest populära blomstertyperna som används i arrangemang är rosor, orkidéer, krysantemum, nejlikor, tulpaner, liljor och lager.

Begravningsklädsel i Trelleborg

Vilken begravningsklädsel bör man ha på sig vid en begravning i Trelleborg?

Det är viktigt att personen som deltar i begravningen klär sig respektfullt. Att klä sig väl är inte bara respektfullt, utan kan också bidra till att ge välbehövligt känslomässigt stöd till både de som sörjer och de som sörjer. Den här typen av stöd är verkligen viktigt eftersom sorgen påverkar alla på olika sätt.

Begravningskista och urna i Trelleborg

En begravningsentreprenör kan tillhandahålla kistor och urnor i Trelleborg.

Karta över Trelleborg

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Trelleborg

Letar du efter en begravningsbyrå i Trelleborg? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fenix Begravningsbyrå

När man drabbas av sorg kring ett dödsfall är det samtidigt mycket praktiskt som måste lösas. Fenix Begravningsbyrå i Trelleborg hjälper till med alla moment kring en borgerlig eller religiös begravning.

Byrån grundades år 2014 av vännerna Charlotte, Johannes och Mikael för att lösa den brist på kundfokus och transparens som de såg i branschen.

Hjälp att anordna ett vackert och personligt avsked

För en fin kristen ceremoni hjälper begravningsbyrån i Trelleborg de anhöriga att välja en passande kyrka där klockringning, griftetal och avsked kan äga rum.

Sankt Nicolai kyrka är en omtyckt kyrka i centrala Trelleborg. Den har en rikt utsirad altaruppsats. Även den vackra vitmålade Hammarlövs kyrka med sitt runda västtorn från 1100-talet kan bokas.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Nygatan 26
231 43 Trelleborg
Till deras hemsida

Fonus
Valldammsgatan 4
231 43 Trelleborg
Tel: 0410-163 95
E-post: trelleborg@fonus.se
Till deras hemsida

Larssons Begravningsbyrå & Juridik
Lastvägen 5
231 62 Trelleborg
tel: 0410 – 109 53
E-post: leif.ekvall@larssons-begravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 0410 – 30 11 96
Falsterbovägen 31
236 51 Höllviken
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Trelleborg
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida