Begravningsbyrå Helsingborg

Döden är oundviklig. Ändå är det en av de svåraste upplevelserna i livet. Denna svårighet kan förvärras av att många människor är oförberedda på döden och sörjer utan att veta var de ska börja.

Begravningsbyråer i Helsingborg finns där för att hjälpa dig genom denna process genom att organisera dina begravningsarrangemang så att du äntligen kan vila lugnt i vetskapen om att allt är ordnat.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du nyligen förlorat någon som stod dig nära?

I så fall har vi en begravningsbyrå i Helsingborg som kan hjälpa dig att ordna begravningen av din närstående. De tar hand om alla arrangemang och allt pappersarbete så att du inte behöver oroa dig för någonting. Du går igenom tillräckligt mycket redan. Låt dem sköta det här åt dig.

Deras mål är att se till att allt går smidigt och enligt plan under denna svåra tid i ditt liv. De kommer att vara där med dig varje steg på vägen, från att välja ut blommor eller välja kista, till att ordna transport och även hantera eventuella sista minuten-detaljer som mat eller musik vid själva begravningsceremonin. Dessa byråer vill ha det bästa för din familj.

Klicka här: Begravningsbyrå Helsingborg

Bästa begravningsbyrå i Helsingborg

Om du är orolig för kostnaderna för att ordna en begravning är det viktigt att hitta en byrå som kan tillhandahålla alla dina behov på ett och samma ställe. Människor som har förlorat någon de älskar förtjänar att få medmänsklig vård och hjälp med sina arrangemang.

En professionell begravningsbyrå kommer att kunna hjälpa dig genom denna svåra tid genom att ge expertrådgivning om vilka tjänster som behövs för en älskad persons sista farväl.

Personalen vet hur svår denna tid kan vara, så de kommer att erbjuda emotionellt stöd samt praktisk vägledning om allt från begravningsblommor och handbuketter till förslag på lämpliga kläder för att hedra den avlidna personens minne.

Om du vill ha mer information om hur du hittar en utmärkt begravningsbyrå i Helsingborg kan du ringa till de lokala byråerna nedan.

Standardförmåner:

– Du kan enkelt hitta din perfekta begravningsbyrå.

– Du kan lita på att de är välrenommerade och tar hand om detaljerna.

Känslomässiga fördelar:

– Du vet att du har en partner som hjälper dig genom denna svåra tid.

– Få sinnesro i vetskapen om att din älskades sista önskemål uppfylls av ett proffs.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Helsingborg?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Helsingborg. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Helsingborg?

Pris för begravning i Helsingborg varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Helsingborg

En borgerlig begravning i Helsingborg kan äga rum när det inte finns några särskilda religiösa eller etniska traditioner. Familjen ansvarar för att genomföra begravningsritualerna. Familjen bestämmer vem som får närvara vid begravningen och vem som får ansvara för den.

Begravningsblommor i Helsingborg

Begravningsentreprenörer ansvarar för att ordna begravningsblommor i Helsingborg.

Begravningsklädsel i Helsingborg

Det finns ingen särskild klädsel som du måste ha på dig vid en begravning i Helsingborg. Det är viktigt att följa de seder och traditioner som gäller för de personer som deltar i ceremonin.

Begravningskista och urna i Helsingborg

Det enklaste sättet att skaffa en kista och en urna är att köpa den själv. Du kan ofta hitta ställen på nätet som säljer båda. Du kan också gå förbi någon begravningsbyrå i Helsingborg. De borde ha kistor och urnor på plats, men de kan ta betalt för leverans.

Karta över Helsingborg

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Helsingborg

Letar du efter en begravningsbyrå i Helsingborg? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Helsingborg som kan erbjuda unika eller traditionella begravningar efter de anhörigas önskemål. Deras vision är att göra det lättillgängligt med begravningsplaneringen genom att erbjuda planering via telefon och hemsidan. Det går också att boka möte för rådgivning. Lavendla har även verksamhet i Motala.

”Lättillgängligt verktyg för att planera begravningen via hemsidan”

För att ordna en kyrklig begravning kan begravningsbyrån i Helsingborg boka Fjärestads kyrka som invigdes 1863. Den har ett medeltida torn från 1200-talet som står kvar från föregående kyrka. En borgerlig begravning kan hållas i Stora kapellet där dagsljuset silar in genom takkupolens stjärnformade fönster. En borgerlig officiant kan hålla i ceremonin. Det går också bra med att en nära vän eller Lavendlas representant håller i ceremonin.

Kontaktuppgifter:

Wrangelsgatan 2
254 39 Helsingborg
Tel: 042-405 27 36
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Södergatan 11
252 25 Helsingborg
Tel: 042-13 93 70
E-post: helsingborg@fonus.se
Till deras hemsida

Fondkistan
Storgatan 64 C
262 35 Ängelholm
Tel: 042 – 24 14 45
E-post: anette.strengenes@fondkistan.se
Till deras hemsida

Mellqvist Begravningsbyrå
Södra Storgatan 18
252 23 Helsingborg
Tel: 042-21 74 62
E-post: info@mellqvist.se
Till deras hemsida

J. Olssons Begravningsbyrå
Södra Storgatan 35
252 23 Helsingborg
Tel: 042 – 21 05 96
E-post: info@j-olssons.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Kungsgatan 4-6
252 21 Helsingborg
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Fonus Norr
Pålsjögatan 10
254 41 Helsingborg
Tel: 042-21 93 73
E-post: helsingborgnorr@fonus.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida