Begravningsbyrå Limhamn

Att förlora en nära anhörig kan vara känslosamt, svårt och förvirrande. Du måste fatta många beslut om begravningen, t.ex. var den ska äga rum, vilken typ av ceremoni du vill ha och vem som ska tala vid begravningen.

Du behöver någon som hjälper dig med alla dessa arrangemang – en erfaren begravningsentreprenör eller begravningsbyrå i Limhamn som specialiserar sig på begravningar för personer som bor där. Hitta dem nu genom att besöka deras webbplats eller ringa dem på det telefonnummer som anges på denna sidan.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Limhamn?

Vi är den bästa begravningsbyrån i Limhamn. Vårt team av experter tar hand om alla arrangemang och ser till att din älskade får ett värdigt avsked.

Du kan lita på att vi sköter allt från kremering, begravning eller till och med spridning av aska till havs. Vi kommer att finnas där varje steg på vägen med medkänsla och förståelse för att hjälpa dig genom denna svåra tid. Ring oss nu för att ordna en begravning i Limhamn.

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att planera begravningen av din älskade? I så fall behöver du inte leta längre. Vår vänliga personal är tillgänglig 24 timmar om dygnet för att ta hand om alla dina praktiska behov.

Bästa begravningsbyrå i Limhamn

Det finns många skäl att ha en begravningsbyrå i Limhamn. Först och främst är det viktigt för människor som bor långt borta men som vill vara med på sina älskades begravning. De kan bara ringa upp och fråga vad kostnaden blir och hur lång tid de behöver för att reservera en plats, sedan kan de komma med blommor eller andra saker som behövs för ceremonin.

Dessutom är det ofta nödvändigt att låta en byrå ordna allt praktiskt som begravningsblommor och handbukett även om man vill ha några förslag på vilka kläder man ska ha på sig. På så sätt finns det ingen risk att glömma något livsviktigt när du sörjer din förlust.

Den här sidan ger information om Bästa begravningsbyrå i Limhamn som tillhandahåller tjänster som:

– Begravningar

– Kremeringar

– Urnor

– Begravningsblommor i Limhamn

Standardförmåner:

– Vi erbjuder en mängd olika paket att välja mellan.

– Du kan läsa mer om våra tjänster på webbplatsen.

Emotionella förmåner:

– Begravningsbyrån ger dig sinnesro.

– Du kommer att känna att du är i goda händer hos oss eftersom vi tar hand om allting åt dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Limhamn?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Limhamn. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Limhamn?

Pris för begravning i Limhamn varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Limhamn

Vid en borgerlig begravning är det en präst eller en notarie som håller ceremonin. Det finns inga blommor, dödsannonser eller visning av den avlidne. En borgerlig begravning innehåller normalt inte heller någon procession med en likbil och familjemedlemmar som följer efter. Det är ett sätt att hedra den avlidne.

Den person som för den avlidne till krematoriet eller kyrkogården är vanligtvis närvarande vid kremeringen eller begravningen. Denna person kan också ordna så att en begravningsentreprenör hämtar kroppen och ordnar en kista och eventuella andra förnödenheter.

Om ingen finns tillgänglig för att föra den döda personen till begravningsbyrån förväntas dock denna uppgift delegeras av en eller flera av familjens vänner och släktingar.

Begravningsblommor i Limhamn

Vem ordnar begravningsblommor i Limhamn?

En begravningsentreprenör brukar ordna med en florist för alla blomsterbehov som urnor, kistor, kistbärare och så vidare. De personliga behoven av blomsterarrangemang beror till stor del på individuella preferenser.

Begravningsklädsel i Limhamn

Begravningsklädseln vid en begravning i Limhamn ska representera personligheten hos den sörjande personen. Begravningsdräkten kan variera från en outfit som innehåller jeans och en sweatshirt till formella kläder, beroende på vem man minns.

Begravningskista och urna i Limhamn

Begravningsbyråer kan förse dig med allt du behöver för att ordna en begravning, inklusive kista och urna.

Karta över Limhamn

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Limhamn

Letar du efter en begravningsbyrå i Limhamn? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Järnvägsgatan 38
216 14 Limhamn
Till deras hemsida

Fonus
Linnégatan 20
216 12 Limhamn
Tel: 040-17 40 84
E-post: limhamn@fonus.se
Till deras hemsida

Limhamns Begravningsbyrå
Linnégatan 117
216 18 Limhamn
Tel: 040 – 16 76 00
E-post: limhamn.varnhem@klarahill.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 040-645 59 95
Kungsgatan 20A
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 040-40 00 64
Adelgatan 21
211 22 Malmö
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Limhamn
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida