Begravningsbyrå Karlstad

Om du nyligen har förlorat en nära anhörig kan det vara förvirrande och överväldigande att ordna begravningen i Karlstad. Det finns så många val att göra på så kort tid.

Vilken typ av gudstjänst ska vi ha? Vilken typ av kista eller urna behöver vi? Måste jag redan köpa kyrkogårdstomter? Hur mycket pengar kommer det att kosta mig? Och hur är det med blommorna till ceremonin; vem ska betala för dessa om de inte ingår i det paketpris som begravningsbyrån erbjuder? Detta är bara några av de frågor som dyker upp när någon står inför att ordna en ceremoni vid livets slut för sin älskade familjemedlem. Det är svårt nog att hantera sorgen utan att dessutom behöva oroa sig för alla dessa saker!

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att hitta en begravningsbyrå

Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta begravningsbyrån för dina behov. Vårt expertteam tar hand om allt, så allt du behöver göra är att välja en som passar din budget och din plats.

Du behöver aldrig mer oroa dig för att fatta detta beslut eftersom vi sköter det åt dig. Allt du behöver göra är att kontakta de lokala begravningsentreprenörerna så tar de hand om resten.

Klicka här: Begravningsbyrå Karlstad

Bästa begravningsbyrå i Karlstad

Om du letar efter en pålitlig begravningsbyrå i Karlstad kan vi hjälpa dig. Här på de lokala byråerna gör vi det till vårt uppdrag att erbjuda bästa möjliga service till alla våra kunder. Med många års erfarenhet av att betjäna staden vet vi vad som är viktigt för människor under en sådan svår tid och vi är stolta över att se till att allt tas om hand med professionalism och värdighet.

Standardförmåner:

– Prisvärda priser för en begravning.

– Ett brett utbud av tjänster som är tillgängliga för dig.

Känslomässiga fördelar:

– Lugn i sinnet i vetskapen om att din älskade kommer att tas om hand av proffs

– Du kan anförtro oss den svåraste tiden i ditt liv och veta att vi gör allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Karlstad?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Karlstad. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Karlstad?

Pris för begravning i Karlstad varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Karlstad

En borgerlig begravning i Karlstad är ett bra alternativ för dem som inte har någon religion och även för de nära och kära som inte vill delta i en religiös ceremoni. En civilbegravning kan hållas på vilken plats som helst. Kremering är inte nödvändigt och det kommer inte att finnas någon urna eller begravning. Det blir bara en gravsten eller en tavla som placeras på platsen för begravningsceremonin.

Begravningsblommor i Karlstad

Den bästa byrån för att ordna begravningsblommor i Karlstad är någon man känner som är duktig med blommor.

Begravningsklädsel i Karlstad

Det finns många olika begravningskläder som du kan ha på dig vid en begravning i Karlstad. Det finns kostymer, klänningar, slipsar och smycken. Vilken typ av klädsel du bär är upp till dig.

Begravningskista och urna i Karlstad

Det finns många aktörer som kan hjälpa till med att tillhandahålla en kista och urna i Karlstad. Du hittar deras kontaktuppgifter på den här webbplatsen eller genom att titta på begravningsbyråer i staden.

Karta över Karlstad

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Karlstad

Letar du efter en begravningsbyrå i Karlstad? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Karlstad står för allt det praktiska kring begravningsceremonin, inklusive förberedelser. Om det behövs hjälp med juridiska frågor som arvskifte eller bouppteckning så har de även jurister på Lavendla Juridik som kan stå till tjänst. Snabb återkoppling ges efter planeringen som kan ske på tre olika sätt. Företaget finns också i Umeå.

”Anordna en traditionell begravning med värdighet”

Begravningsbyrån i Karlstad kan hjälpa de anhöriga med att ordna en kyrklig och traditionell begravning i exempelvis Alsters kyrka. Den stod färdig 1696 och är byggd vid en älv som binder samman sjöarna Alstern och Gapern. Interiören har vitt tak och vita väggar, samt guldkronor som hänger i taket. En borgerlig begravning kan hållas i exempelvis Korsets kapell.

Kontaktuppgifter:

Östra Torggatan 10
652 24 Karlstad
Tel: 054-241 07 24
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Norra Strandgatan 3
652 24 Karlstad
Tel: 054-15 67 30
E-post: karlstad@fonus.se
Till deras hemsida

Widéns Begravningsbyrå
Herrgårdsgatan 22
652 24 Karlstad
Tel: 054 – 10 28 00
E-post: info@widensbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Karlstad
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida