Begravningsbyrå Hässleholm

Det är svårt att tänka på något annat när man just har förlorat en älskad person. Det är så lätt att fastna i sin egen sorg att man inte ens kan föreställa sig vad någon annan kan behöva eller vilja ha.

Det är där begravningsbyrå i Hässleholm kommer in i bilden – de vet hur svårt det kan vara att ordna en begravning och kommer att guida dig genom det med medkänsla. Oavsett om du letar efter en byrå för att ordna en begravning i Hässleholm, eller någon annanstans i Sverige, är här några frågor som kan vara till hjälp.

  • Vilken typ av tjänst vill min familj ha? (kremering vs traditionell)
  • Hur lång tid har jag efter dödsfallet innan jag måste ordna med arrangemang? (det varierar beroende på plats)

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Hässleholm?

Vi är en begravningsbyrå som kan hjälpa till att ordna begravningar och kremationer. Vår personal är tillgänglig 24 timmar, 7 dagar i veckan för att svara på alla frågor eller funderingar du kan ha om processen att ordna en begravning.

Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive transport till och från kyrkan eller kapellet, catering för dina gäster, blomsterarrangemang och mycket mer. Du behöver aldrig mer oroa dig för något eftersom vi tar hand om allt!

Vårt främsta mål är att göra det så enkelt och stressfritt som möjligt för dig att ordna en begravning i Hässleholm. Så när det gäller att hitta en begravningsbyrå i Hässleholm finns vi här för att hjälpa till.

Vi kan ordna allt från från gudstjänster till begravningar och kremationer.

Bästa begravningsbyrå i Hässleholm

Mitt i en tragedi är det viktigt att veta att det finns begravningsbyråer i Hässleholm som kan hjälpa dig.

Den bästa begravningsbyrån i Hässleholm erbjuder dig ett vänligt välkomnande och hjälper dig att ordna allt praktiskt som begravningsblommor och handbukett och ger även förslag på begravningskläder. De berättar också hur mycket en begravning kostar så att du har en exakt uppfattning om vad din budget bör vara.

Om det här låter som något som du skulle tycka är användbart, kontakta bästa begravningsbyrån i Hässleholm redan idag.

Standardförmåner:

– Du kommer att kunna fatta ett välgrundat beslut om begravningen.

– Du kan skräddarsy din ceremoni och välja vilken typ av tjänst du vill ha.

Känslomässiga fördelar:

– Känner att du har kontroll över denna svåra tid.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Hässleholm?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Hässleholm. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Hässleholm?

Pris för begravning i Hässleholm varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Hässleholm

Om du är intresserad av en borgerlig begravning i Hässleholm kan du kontakta din begravningsentreprenör för mer information. Kan jag genomföra min egen begravning?

Ja, du kan ordna en borgerlig begravning i Hässleholm. Du måste kontakta de lokala myndigheterna för att göra det officiellt, men denna process är ofta ganska enkel. Du kan också köpa allting själv för begravningen (kista osv.).

Transport av avlidna i Hässleholm

Om du behöver transportera din anhöriga till begravningsbyrån ska du kontakta de lokala myndigheterna för att få information om hur detta ska gå till. Du kan också besöka din begravningsentreprenör för mer information.

Begravningsblommor i Hässleholm

Om du letar efter den bästa blomsterbutiken i Hässleholm, kontakta din begravningsentreprenör. De kan hjälpa dig att hitta rätt blommor till dina nära och kära.

Begravningsklädsel i Hässleholm

Vilken begravningsklädsel ska man ha på sig vid en begravning i Hässleholm?

Vilken typ av kläder du bär till en begravning i Hässleholm beror på formalitetsnivån. Formella begravningar kräver vanligtvis svarta kostymer, klänningar, kjolar och slipsar för män. Mer avslappnade begravningar kan också kräva klädbyxor med en skjorta eller blus.

Begravningskista och urna i Hässleholm

Staden Hässleholm är känd för sina många begravningsbyråer som är tillgängliga för alla som vill ha en kyrkogårdstjänst. Beroende på vilken typ av begravningstjänst man vill ha finns det så många olika kistor och urnor som är tillgängliga.

Det finns också två krematorier i Hässleholm som hjälper till att ta hand om invånarnas behov genom att ge dem en plats där de kan få sina nära och kära begravda.

Karta över Hässleholm

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Hässleholm

Letar du efter en begravningsbyrå i Hässleholm? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

I livets svåra stunder kan det ibland kännas tryggt att ha människor som kan hjälpa dig att anordna en vacker och värdig begravning. I Hässleholm finns begravningsbyrån Lavendla som är en fullservicebyrå som hjälper till med allt det praktiska kring begravningen. Du kan komma i kontakt med dem genom att ringa, mejla eller till och med använda deras planeringsverktyg på nätet.

Oavsett om du behöver hjälp med prästen, minnesstunden, gravsättningen eller blomsterarrangemangen skulle de kunna guida dig fram. Under en tid av sorg och saknad kan det ibland kännas tryggt att det finns en byrå som kan hjälpa dig att hylla din anhörig på ett vackert sätt.

”Praktisk hjälp att anordna en vacker begravning”

Själva begravningen kan både vara borgerlig eller kyrklig. Skulle du vilja att begravningen sker borgerligt så kan du hålla den i Hässleholms begravningskapell och även i Stoby kapell. I gravkapellet kommer du mötas utav en ljus atmosfär med vita väggar som skapar en alldeles speciell stämning.

För dig som är ute efter en kyrklig begravning finns det flera alternativ att välja på också. En populär plats är Hässleholms kyrka, som är en väldigt vacker byggnad i mörkt tegel. När du kommer in där kommer du mötas av ljusa rum som är smakfullt inredda. Skulle du däremot vilja ha en lite mindre ceremoni är alternativet att hålla den i Hässleholms gravkapell, som vi nämnt tidigare. Där kan en liten grupp på ca 30 personer få plats. I anslutning till lokalen finns det även bårtäcken i blå färger som ni kan låna.

Kontaktuppgiften:

Tel: 045-11 68 34
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Tingshusgatan 8
281 31 Hässleholm
Tel: 0451-856 45
E-post: hassleholm@fonus.se
Till deras hemsida

Anderssons Begravningsbyrå
Kristinehemsvägen 2
281 39 Hässleholm
Tel: 0451 – 100 81
E-post: info@anderssonsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Frykholmsgatan 8 A
281 31 Hässleholm
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Hässleholm
Tel: 010 – 33 33 623
info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida