Begravningsbyrå Båstad

Det är svårt att tro att någon man älskar kan vara borta så snabbt. Ena stunden är de här, nästa är de inte här – och det känns som om du aldrig kommer att komma över deras frånvaro.

Dödsfallets plötslighet kan lämna familjerna i en dimma av sorg, förvirring och osäkerhet om vad som kommer härnäst. Men en sak är säker: ju tidigare du tar hand om din älskade persons begravningsarrangemang, desto bättre för alla.

Låt oss hjälpa dig att ordna med din närståendes begravning i Båstad.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att hitta en begravningsbyrå i Båstad

Vi förstår att du går igenom en tuff tid och vill göra processen så enkel som möjligt för dig. Därför har vi dedikerat vårt företag till att hjälpa människor att hitta den perfekta begravningsbyrån i deras område.

Vårt mål är att hjälpa familjer att hitta en byrå som ger dem de bästa tjänsterna till överkomliga priser, så att de inte behöver oroa sig för något annat än sorgen under denna svåra tid.

Bästa begravningsbyrå i Båstad

Det är en olycklig sanning att var och en av oss någon gång måste ordna en begravning för någon som står oss nära. När den här tiden kommer är det viktigt att veta vad man gör och var man kan hitta den bästa hjälpen i Båstad.

Den här sidan listar tre saker som skiljer vår begravningsbyrå från andra:

  • De ger vänlig service.
  • De ger dig all information i förväg om priser och kostnader så att det inte blir några överraskningar när din älskade har gått bort.
  • Du kan lita på dem för praktiska tjänster som att ordna blommor eller till och med ge råd om vilka kläder som skulle vara lämpliga (eller till och med att föredra).

Standardförmåner:

– Låt ett proffs ta hand om allting åt dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att begravningsbyrån hjälper dig med alla arrangemang.

Känslomässiga fördelar:

– Du kommer att kunna sörja utan bekymmer.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Båstad?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Båstad. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Båstad?

Pris för begravning i Båstad varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Båstad

En borgerlig begravning i Båstad är för personer som inte har kremerats eller begravts och vars kropp ska kremeras. Båstad stad säger att en borgerlig begravning innebär mycket pappersarbete och ett stort antal dokument.

Det finns vissa saker att tänka på före själva begravningen. En markering måste till exempel placeras på kyrkogården, vilket kan bli mycket dyrt om man inte är noga med det.

På den här sidan får du veta hur man kan organisera sin egen begravning utan att behöva oroa sig för att skuldsätta sig hos ett dyrt begravningsföretag.

Begravningsblommor i Båstad

Förutom att hjälpa till med arrangemanget av begravningsceremonin har begravningsblommor också en viktig symbolisk roll.

I vissa kulturer placeras gröna växter eller grenar ovanpå kistan innan den begravs för att symbolisera nytt liv och tillväxt.

Begravningsklädsel i Båstad

Man måste ta hänsyn till den begravningsklädsel som krävs för en begravning i Båstad. Om det till exempel är en religiös ceremoni krävs det att du bär blygsamma kläder. Om du inte har för avsikt att delta i den religiösa ceremonin bör du klä dig respektfullt och lämpligt för tillfället.

Begravningskista och urna i Båstad

Det är möjligt att ditt begravningsföretag kan hjälpa till med att ordna kista och urna i Båstad.

Karta över Båstad

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Båstad

Letar du efter en begravningsbyrå i Båstad? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Båstad är ett flexibelt alternativ för den som lättillgängligt vill planera en begravning för att hylla en närståendes liv. Alla frågor och funderingar är välkomna via telefon eller under ett personligt möte. På hemsidan kan begravningen planeras, priset kan räknas ut och en kostnadsfri digital annons kan skapas. Lavendla finns också i Mölndal.

”Vacker begravningsceremoni för att minnas den avlidne”

Om det är en kyrklig begravning som önskas kan den arrangeras i Mariakyrkan, som är en medeltida kyrka med tegelgolv och vita väggar. Även Östra Karups kyrka finns tillgänglig, en byggnad från 1100-talet med trägolv och ljusblå bänkar. Båda kyrkorna har möjlighet till ljuduppspelning. Begravningsbyrån i Båstad kan också ordna borgerliga ceremonier.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 58
262 32 Ängelholm
Tel: 0431 – 31 10 84
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Stigssons Begravningsbyrå
Köpmansgatan 91
269 32 Båstad
Tel: 0431 – 716 00
E-post: info@stigssonsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Båstad
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida