Begravningsbyrå Östersund

Om du precis har förlorat en nära anhörig och letar efter en byrå i Östersund som kan hjälpa dig att ordna begravningen behöver du inte oroa dig.

Det finns gott om byråer som kan hjälpa din familj med alla arrangemang. Allt du behöver göra är att hitta en som passar dina behov och önskemål bäst

En sådan byrå är välrekommenderad på orten. Detta företag har arrangerat begravningar i Östersund sedan många år tillbaka och har hjälpt många familjer genom denna svåra tid.

De erbjuder även paket till olika priser så att alla har råd utan problem. Och om du vill ha mer information om deras tjänster eller om du vill ställa frågor är det bara att kontakta dessa lokala begravningsentreprenörer.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du förlorat någon som står dig nära?

Östersund har många begravningsbyråer som kan hjälpa till. Du hittar den bästa för dina behov på nolltid.

Vi vet att det är svårt, men de finns här för att hjälpa dig. Låt dem ta hand om allting åt dig så att du inte behöver oroa dig för något annat just nu.

Klicka här: Begravningsbyrå Östersund

Bästa begravningsbyrå i Östersund

När du sörjer en älskad person är det sista du vill göra att gå igenom alla arrangemang. Du behöver någon som tar hand om allt praktiskt, som begravningsblommor och handbukett, men också ger förslag på begravningskläder.

Det är vad team gör på olika begravningsbyråer. De har många års erfarenhet av att arrangera begravningar med värdighet och stil så att du kan fokusera på att minnas din älskade.

Standardförmåner:

– Du kan kontakta begravningsbyrån dygnet runt och de svarar gärna på dina frågor.

– Personalen har stor kunskap om alla tjänster de erbjuder, så du kan känna dig säker på att de vet vad som är bäst för dig.

– De har ett brett utbud av kistor och urnor tillgängliga, vilket innebär att oavsett vad du föredrar kommer det alltid att finnas något perfekt för dig.

Känslomässiga fördelar:

– När man ordnar en begravning för någon som har gått bort kan det ofta vara en känslomässig tid där människor söker tröst – att ha begravningsbyrån till hands för att hjälpa till med denna process gör allting lättare.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Östersund?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Östersund. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Östersund?

Pris för begravning i Östersund varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Östersund

Om du inte är medlem i en kyrka eller synagoga, eller om det inte finns någon som kan utföra en begravningsgudstjänst åt dig, kan du få en civil begravning i Östersund.

Begravningsentreprenören hjälper din familj med alla nödvändiga papper. Det handlar bland annat om att få tillstånd från en stadstjänsteman att ha en civilbegravning på den lokala kyrkogården och att be kyrkogården om en blankett för bokning av en gravplats.

Begravningsblommor i Östersund

Begravningsblommor i Östersund ordnas av en begravningsmäklare.

Begravningsklädsel i Östersund

Vilken klädsel man bör ha på sig vid en begravning i Östersund beror till stor del på årstiden. Om det är sommar rekommenderas lätta kläder. Om det är vinter rekommenderas tjocka kläder. Framför allt ska man komma ihåg att klä sig respektfullt.

Begravningskista och urna i Östersund

En begravningsbyrå i Östersund bör kunna tillhandahålla en kista och en urna. De ska också hjälpa dig att välja rätt kista för dina nära och kära.

Karta över Östersund

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Östersund

Letar du efter en begravningsbyrå i Östersund? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

När en nära anhörig har avlidit är en svår period i ens liv. Det är vid tillfällen som dessa som Lavendla kan hjälpa till. Lavendla är en trygg begravningsbyrå i Östersund med omnejd som hjälper dig att planera allt det praktiska kring begravningen.

Du kommer enkelt i kontakt med dem online eller via telefon och kan prata igenom alla detaljer som behöver klaras upp inför ceremonin. I lugn och ro ser de till att du kan planera begravningen i din egen takt. De har även ett kontor i Lidingö.

”Begravningsrådgivare som hjälper er hela vägen under processen”

Begravningsceremonin kan vara kyrklig, i enlighet med Svenska kyrkans ordning, eller så kan ni gå efter andra kyrkliga samfund Oavsett vad ni väljer kommer Lavendla stötta er längst med resan. 

Begravningsbyrån i Östersund kan se till att ceremonin sker i närliggande kyrkor, såsom Brunflo kyrka eller Frösö kyrka. Brunflo kyrka är skyltad från två håll och syns extra bra när det snöar. Bredvid kyrkan finns även en stenborg från slutet av 1100-talet som är extra stämningsfull.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 34
831 30 Östersund
Tel: 063-501 15 45
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Prästgatan 54 B
831 33 Östersund
Tel: 063-55 63 70
E-post: ostersund@fonus.se
Till deras hemsida

Ellebrinks Begravningsbyrå
Brunflovägen 5
831 36 ÖSTERSUND
Tel: 063 – 10 21 81
E-post: info@ellebrinksbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Östersunds Begravningsbyrå
Kyrkgatan 29
831 31 ÖSTERSUND
Tel: 063 – 51 00 58
E-post: info@ostersundsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Brunkullans Begravningsbyrå
Storgatan 43
831 33 Östersund
Tel: 063-13 13 75
E-post: info@brunkullansbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Östersund
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida