Begravningsbyrå Hammarstrand

Karta över Hammarstrand

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Hammarstrand

Letar du efter en begravningsbyrå i Hammarstrand? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Wilja Begravningsbyrå

Wilja är en begravningsbyrå i Hammarstrand. Byrån där har bedrivit sin verksamhet sedan 2018. De har också kontor på orter som Visby och Gränna. Byrån bedriver en verksamhet där modern teknik ligger till grund för att de anhöriga ska kunna organisera begravningen på det sätt som passar dem bäst.

”De anhöriga får träffa en präst eller borgerlig officiant”

Ett antal olika upplägg finns att välja mellan hos begravningsbyrån i Hammarstrand. Dessa kan sedan ändras efter de anhörigas önskemål. När begravningen är bokad via personlig rådgivare får de anhöriga träffa en präst eller borgerlig officiant, som assisterar i att skapa begravningsceremonin. Denna kan sedan hållas i exempelvis Ragunda gamla kyrka eller ett kapell om borgerlig begravning önskas.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Bakom Fenix begravningsbyrå i Hammarstrand står ett tydligt och enkelt koncept. Det handlar om att ge anhöriga en tillgänglig och enkel tjänst men som samtidigt genererar trygghet på flera plan. En professionell rådgivning, ett smart digitalt upplägg och transparens från början till slut är grunden i begravningsbyråns koncept.

”Nära samarbete med kyrkor och kapell”

En anledning till att Fenix är en uppskattad begravningsbyrå i Hammarstrand är det nära samarbetet med kyrkor och kapell. Ragunda nya kyrka och Håsjö gamla kyrka är ett urval av fina platser där Fenix arrangerar vackra avskedsceremonier. För den som anlitar Fenix som begravningsbyrå finns olika ”paket” som samtliga har ett fast pris.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida