Begravningsbyrå Örebro

Letar du efter en begravningsbyrå i Örebro? Då har du kommit till rätt ställe. Här finns det flera företag som har arrangerat begravningar sedan många år tillbaka och erbjuder en rad olika tjänster från enkla kremeringar till fullständiga traditionella ceremonier.

Vår personal har åtagit sig att alltid ge exceptionell personlig service, oavsett om det handlar om att ordna detaljerna kring din älskades sista viloplats eller att trösta omgivningen under denna svåra tid.

Vi förstår att varje familj har olika behov och värderingar och därför är vi helt och hållet inriktade på att uppfylla alla våra kunders krav med värdighet och respekt. Vi kommer att arbeta nära med dem genom varje skede av deras resa tills de äntligen kan ta farväl i vetskap om att allt gjordes på rätt sätt för deras älskade.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du förlorat en nära anhörig nyligen?

I så fall har vi det perfekta stället för dig att hitta en byrå i Örebro som kan ordna en begravning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och är här för att hjälpa till med allt från att arrangera gudstjänsten till att tillhandahålla transport för dem som behöver det.

Du behöver inte oroa dig för någonting när du handlar med oss – berätta bara vad du vill ha så tar vi hand om allt! Vår personal är tillgänglig dygnet runt och svarar gärna på alla frågor och funderingar som uppstår under denna svåra tid.

Klicka här: Begravningsbyrå Örebro

Bästa begravningsbyrå i Örebro

Det finns många anledningar till att du vill anlita en begravningsbyrå i Örebro. Du kan till exempel behöva hjälp med att ordna en begravning för din älskade. Det är på grund av dessa och andra anledningar som det är viktigt att hitta en byrå som inte bara erbjuder standardtjänster utan även erbjuder personlig och individualiserad vård.

Här i Örebro ger vi våra kunder personlig service som är skräddarsydd specifikt för deras behov och preferenser i varje skede av processen – från att göra arrangemang efter dödsfallet (begravningsplanering) ända fram till att leverera den sista respekten å familjemedlemmars eller vänners vägnar som inte kunde närvara vid ceremonin.

Standardförmåner:

– Du får en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– När det är dags att planera ditt sista avsked finns vi här för dig oavsett i vilket skede av livet du befinner dig och hur komplicerat det hela kan vara.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Örebro?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Örebro. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Örebro?

Pris för begravning i Örebro varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Örebro

En civil begravning är ett alternativ för dem som bara vill ha en enkel och billig ceremoni. De efterlevande bör tala med en officiant för att se om de är kvalificerade att genomföra ceremonin. För civila begravningar i Örebro ska begravningen äga rum inom en viss tid efter dödsfallet. En registrerad begravningsentreprenör sköter sedan alla andra arrangemang.

Begravningsblommor i Örebro

Begravningsblommor i Örebro är en av de viktigaste delarna av en begravning och bör därför arrangeras av ett proffs. En bra florist erbjuder ett brett utbud av begravningsblommor för att göra dina arrangemang mer personliga och rörande.

Man kan hitta alla sorters vackert förpackade begravningsblommor som rosor, liljor, tulpaner, nejlikor och mycket mer. Med det bredaste utbudet av begravningsblommor i så kan de hjälpa dig att hitta den perfekta kondoleansgåvan.

Begravningsklädsel i Örebro

Du bör bära något som är enkelt och smakfullt. Kläder för begravningen i Örebro ska vara respektfulla mot den avlidne och dennes familjemedlemmar. Män bär vanligtvis en mörk kostym med en svart slips eller en mörkfärgad frack. Kvinnor bär ofta mörka kläder.

Begravningskista och urna i Örebro

Det finns många begravningsbyråer i Örebro som tillhandahåller kistor och urnor. Du hittar mer information om de specifika kistorna och urnorna på deras hemsida.

Karta över Örebro

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Örebro

Letar du efter en begravningsbyrå i Örebro? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Örebro är måna över att möta dina förväntningar och att vara behjälpliga i planerandet av begravningen. De erbjuder planering genom personliga möten – antingen på deras kontor eller genom hembesök, över telefon eller genom deras hemsida. Företaget hjälper till med planering av antingen en kyrklig begravning eller borgerligt – utifrån dina önskemål.

”Begravningsceremonin kan hållas i en medeltida kyrka”

Om du vill anordna en kyrklig begravning leds ceremonin av en präst och den svenska kyrkans sedvanliga ordning följs. En populär kyrka för begravningen är Almby kyrka som är en medeltida kyrka från 1100-talet som har byggs ut i etapper. Valvmålningarna har medeltida design och ritades 1906.

För en borgerlig begravning kan Lavendla Begravningsbyrå i Örebro hjälpa till med att hitta en borgerlig officiant och annan planering. Som exempel skulle begravningen kunna hållas i Mäster Olofs kapell. Det här är det största kapellet vid Norra kyrkogården med plats för sammanlagt 120 personer. 

Kontaktuppgifter:

Storgatan 28
703 61 Örebro
Tel: 019-554 15 01
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Allmänna Begravningsbyrån
Järnvägsgatan 11 B
703 62 Örebro
Tel: 019 – 18 62 50
E-post: info@allmannabegravningsbyran.se
Till deras hemsida

Götmars Begravningsbyrå
Borgmästargatan 9
702 25 Örebro
Tel: 019 – 14 00 15
E-post: info@gotmars.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Köpmangatan 3
702 10 Örebro
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Fonus Drottninggatan
Drottninggatan 37
702 22 Örebro
Tel: 019-13 00 45
E-post: orebro@fonus.se
Till deras hemsida

Fonus Storgatan
Storgatan 49B
703 63 Örebro
Tel: 019-13 00 45
E-post: orebro@fonus.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Örebro
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 93 96
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Funera
Tel: 019-7773355
E-post: kundtjanst@funera.se
Till deras hemsida