Begravningsbyrå Umeå

Att förlora en nära anhörig är förödande, särskilt när man inte är förberedd på det. Du känner dig vilsen och ensam eftersom ingen någonsin kan ta deras plats. Det är den värsta känslan i världen att veta att de är borta och att du aldrig kommer att få dem tillbaka.

Begravningsbyrån i Umeå kommer att vara en viktig del av ditt liv efter att du har förlorat någon som är dig kär, men att hitta en begravningsbyrå i Umeå kan vara svårt om du inte vet var du ska börja leta! Därför har vi gett dig lite information om hur du hittar en byrå nära mig så att du kan se till att detta aldrig händer igen.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du nyligen förlorat en nära anhörig?

Det kan vara svårt att planera en begravning, men det behöver inte vara det. Vi finns här för att hjälpa dig genom processen och se till att allt görs med värdighet och respekt. Du behöver inte oroa dig för någonting när vi tar hand om alla detaljer åt dig

Låt oss ordna begravningen i Umeå så att du kan fokusera på att sörja och läka utan att oroa dig för logistik eller pappersarbete. Vi tar hand om allt från början till slut – inklusive kremering eller begravningstjänster, catering, blommor, musikval och mycket mer!

Bästa begravningsbyrå i Umeå

Det är en sorglig tanke, men det finns många människor som behöver en begravningsbyrå i Umeå. Och det är inte alla som har någon de kan lita på som hjälper dem med arrangemangen. Det sista du vill göra är att göra den här processen svårare än den redan är. Självklart är det därför vi finns här för dig på bästa begravningsbyrå i Umeå!

Vi har arrangerat begravningar i många år och vet vad som krävs för att allt ska bli perfekt – från förslag på blommor och handbuketter till förslag på kläder. Du behöver inte oroa dig för någonting när du kommer till oss- vi tar hand om allt från det ögonblick då din älskade går bort till efter att ceremonin har ägt rum – allt till ett överkomligt pris också.

Standardförmåner:

– Du får en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Du kan känna dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

Känslomässiga fördelar

– Det är betryggande att veta att någon tar hand om arrangemangen åt dig, så att du bara behöver ta farväl i lugn och ro.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Umeå?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Umeå. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Umeå?

Pris för begravning i Umeå varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Umeå

I Umeå hålls en borgerlig begravning vanligtvis i ett krematorium. Den avlidnes kropp kremeras och askan överlämnas senare till den avlidnes familj.

Begravningsblommor i Umeå

I Umeå brukar begravningsblommorna ordnas på en plats som ligger nära begravningen. Den vanligaste formen av begravning i Umeå är en borgerlig begravning. Denna typ av begravning kan ske i ett krematorium eller med urnor på en plats nära den avlidnes hem.

Begravningsklädsel i Umeå

Du bör klä dig i lämpliga kläder för tillfället, t.ex. mörka kläder. Du bör undvika att bära starka färger och mönster. Du kan också bära en hatt och mörka skor om du inte vill bära en kostym.

Begravningskista och urna i Umeå

Begravningsbyrån är det bästa valet för att tillhandahålla kista och urna i Umeå.

Karta över Umeå

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Umeå

Letar du efter en begravningsbyrå i Umeå? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Umeå Begravningsbyrå

Umeå Begravningsbyrå vill att de anhöriga alltid känner sig välkomna att komma in på deras kontor där deras rådgivare hela tiden finns tillgängliga för hjälp och personlig rådgivning. Begravningsbyrån i Umeå har en historia som började redan på trettiotalet. Idag drivs verksamheten av Mårten Rodmark och Annika Hedman.

Få personlig rådgivning om begravningen

Backens kyrka är en av de byggnader där begravningsbyrån i Umeå kan ordna en vacker ceremoni. Det är den äldsta kyrkobyggnaden i Umeå och har en ljus, rogivande interiör med en dopfunt vars fot är från 1300-talet.

En borgerlig begravning kan hållas i Heliga Korsets kapell som ligger på Norra kyrkogården. Där finns en högtalaranläggning samt möjlighet att hyra bårtäcke.

Kontaktuppgifter:

Östra Kyrkogatan 85
903 43 Umeå
Tel: 090 – 777 160
E-post: info@umeabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fonus
Västra Norrlandsgatan 18 A
901 07 Umeå
Tel: 090-14 20 80
E-post: umea@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Skolgatan 57 G
903 29 Umeå
Tel: 090-12 12 03
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Vännäs Begravningsbyrå
Östra Kyrkogatan 85
903 43 Umeå
Tel: 0935-39100
E-post: info@umeabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Umeå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida