Begravningsbyrå Skellefteå

Det är aldrig lätt att hantera en älskad persons plötsliga död. Det är ännu svårare när man inte vet hur man ska hantera alla arrangemang och förberedelser för begravningen.

Som tur är finns det många begravningsbyråer i Skellefteå som kan hjälpa till att ta hand om allting åt dig så att du inte behöver oroa dig för något annat medan du sörjer din förlust.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Skellefteå?

Du har just förlorat en nära anhörig och känner dig överväldigad över arrangemangen. Vi förstår att detta inte är en lätt tid för någon, men vi vill hjälpa till att göra det så enkelt som möjligt.

Vårt team av proffs kommer att guida dig genom varje steg i processen så allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, slappna av och låta oss ta hand om allt.

Att planera en begravning kan vara svårt nog utan att behöva oroa sig för att hitta ett välrenommerat företag med många års erfarenhet av att arrangera begravningar.

Låt vårt team ta hand om allt från början till slut – inklusive kremering eller begravning, catering, blommor och mycket mer.

Bästa begravningsbyrå i Skellefteå

När du behöver ordna en begravning kan det vara tidskrävande och svårt. Därför väljer många människor att använda begravningsbyråer i stället för att göra allting själva

Ett bra sätt att hitta den bästa begravningsbyrån i Skellefteå är att prata med vänner eller familj eller använda en sökmotor på internet. Du bör också jämföra priser mellan olika företag innan du väljer ett för dina behov. Jämför priser på nätet eftersom det ofta finns billiga alternativ om du vet var du ska leta

Vissa människor kan tro att om de anlitar ett företag innebär det att de har mindre kontroll över detaljerna i tjänsten, men det är inte alltid sant eftersom de flesta byråer arbetar nära sina kunder så att alla känner sig bekväma med vad som händer under hela processen.

Standardförmåner:

– Du kan ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att ett proffs tar hand om allting åt dig.

Känslomässiga fördelar:

– Få sinnesro när det gäller att ordna alla detaljer kring dödsfall och begravningar.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Skellefteå?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Skellefteå. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Skellefteå?

Pris för begravning i Skellefteå varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Skellefteå

En borgerlig begravning i Skellefteå stad är en begravning som ordnas av staden. Staden ordnar begravning eller kremering. En ceremoni kan hållas före eller efter begravningen eller kremeringen.

Begravningsblommor i Skellefteå

Begravningsblommor i Skellefteå kan ordnas av vilken blomsterbutik som helst.

Begravningsklädsel i Skellefteå

Vid en borgerlig begravning i Skellefteå är det vanligt att männen bär kostym och slips. Kläd för kvinnor är vanligtvis en klänning, kavaj eller andra mörkfärgade kläder.

Begravningskista och urna i Skellefteå

Begravningsbyråer i Skellefteå stad kan tillhandahålla kistor och urnor. Det är bäst att besöka deras webbplatser för att se priser och tillgänglighet.

Karta över Skellefteå

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Skellefteå

Letar du efter en begravningsbyrå i Skellefteå? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fonus

Fonus är en begravningsbyrå i Skellefteå som assisterar de anhöriga genom hela den process som krävs för att skapa en vacker och personlig begravning. Vid mötet lyssnar de noga för att få en bild av den avlidnes personlighet. Fonus samarbetar med lokala florister som Kåge Blommor och för mat, dryck och lokal Hembygdsgården i Bureå.

Begravningen kan hållas i naturen, hemmet eller i ett kapell

En begravning kan hållas i naturen, i hemmet, i ett kapell eller i kyrkan. Det är de anhöriga som lämnar sina önskemål till begravningsbyrån i Skellefteå.

Landskyrkan” eller Skellefteå landsförsamlings kyrka är en ståtlig byggnad uppförd i nyklassicistisk stil. Här kan en kristen begravning hållas. Lunds begravningsplats vid Skellefteälven har minneslund och fält med urngravar.

Kontaktuppgifter:

Stationsgatan 12
931 31 Skellefteå
Tel: 0910-77 74 00
E-post: skelleftea@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 091-021 13 94
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Skellefteå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel; 010-551 70 35
Till deras hemsida