Begravningsbyrå Luleå

När en nära anhörig går bort måste du hitta en begravningsbyrå i Luleå som kan ordna begravningen.

Det är inte en lätt uppgift och det kan vara mycket svårt för den person som just har förlorat en familjemedlem. För att göra denna tid lättare för dem har vi sammanställt en lista över byråer i Luleå som tillhandahåller begravningstjänster.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Du har förlorat en nära anhörig och behöver hitta rätt begravningsbyrå i Luleå

Vi vet att detta inte är en lätt tid för dig, men vi vill hjälpa till att göra det så enkelt som möjligt. Med vår katalog över begravningsbyråer i Luleå kan du hitta någon som tar hand om allt från början till slut så att allt du behöver göra är att fokusera på att minnas din älskade.

Vi förstår hur svårt det kan vara att hantera begravningar och vi vill se till att varje detalj tas om hand så att det inte finns några bekymmer kvar på ditt huvud. Låt oss hjälpa dig att ordna en begravning för din älskade idag!

Klicka här: Begravningsbyrå Luleå

Bästa begravningsbyrå i Luleå

En begravning är en ceremoni där vi visar vår sista respekt för någon som har dött. Det är ett tillfälle som många tycker är svårt, men det behöver det inte vara om du vet hur du ska förbereda dig och var den bästa begravningsbyrån i Luleå finns.

Begravningar kan vara dyra och förvirrande – så varför inte bara låta proffsen ta hand om alla arrangemang? Du får ett vänligt välkomnande när du kommer in på ett av dessa ställen, du får se exakt vad prislappen kommer att vara på din kista eller gravplats och de går igenom allt praktiskt, som förslag på blommor och handbuketter, med dig också. I dagsläget finns det inga goda skäl att inte välja en begravningsbyrå från Luleå.

Standardförmåner:

– Du får en lokal begravningsentreprenör som kommer hem till dig och hjälper dig med arrangemangen.

– Många av våra begravningsbyråer är öppna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för din bekvämlighet.

Känslomässiga förmåner

– Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort när du behöver oss som mest.

– Vår välutbildade personal har många års erfarenhet av att arrangera begravningar och ge medkännande vård till familjer som går igenom svåra tider.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Luleå?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Luleå. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Luleå?

Pris för begravning i Luleå varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Luleå

Den civila begravningen är begravningen av en död persons kropp. Detta innebär att ingen religiös gudstjänst äger rum vid begravningen. Den avlidna personens kropp begravs snarare än kremeras eller balsameras. Dessa begravningar görs vanligtvis privat av en testamentsexekutor eller av den avlidnes familjemedlemmar utan någon ceremoni.

Begravningsblommor i Luleå

Begravningsblommor i Luleå arrangeras ofta av begravningsbyrån, inte av familjen.

Begravningsklädsel i Luleå

Vilken klädsel man ska ha på en begravning i Luleå beror på den avlidnes sociala ställning. Om personen var en högt uppsatt affärsman skulle han eller hon få sin begravningsklädsel specialgjord med sitt namn broderat i den, medan om han eller hon var fiskare skulle familjen kanske köpa en enkel svart kostym till honom eller henne som alla bär.

Begravningskista och urna i Luleå

En begravningsurna är ett dekorativt överdrag för en urna som vanligtvis innehåller kremerade kvarlevor av en älskad person. Det finns många olika material som används för att tillverka dessa behållare, men de vanligaste är aluminiumbrons eller trä. Du kan hitta företag som specialiserar sig på minnesmärken och begravningar i Luleå om du behöver hjälp med att skaffa en ny kista eller urna.

Karta över Luleå

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Luleå

Letar du efter en begravningsbyrå i Luleå? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Luleå har stor lokalkännedom. De kunniga medarbetarna bemöter de anhöriga med omtanke och engagemang. För att möta familjens behov går det att boka begravningen via nätet och på flera andra vis.

Lavendla grundades av VD:n Jakob Nordström som ville att hans nya verksamhet skulle genomsyras av kundnöjdhet.

”Hjälp med olika former av begravningar”

En borgerlig begravning har ingen direkt koppling till religion men kan ändå ha religiösa inslag för den som så önskar. Begravningsbyrån i Luleå kan ordna en borgerlig begravning i Brändö-Uddskärs kapell. Sockenborna uppförde kapellet år 1774 bakom Uddskärs gamla fiskeläge.

Lavendla kan också arrangera en kyrklig begravning i exempelvis Bergnäskyrkan som har ett kvadratiskt kyrkorum med bruna tegelväggar och naturfärgat trätak.

Kontaktuppgifter till Fonus i Luleå:

Skomakargatan 16
972 33 Luleå
Tel: 0920-100 45
E-post: lulea@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Kungsgatan 11
972 34 Luleå
Tel: 0920-21 59 59
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Luleå Begravningsbyrå
Rådhustorget 4
972 32 Luleå
Tel: 0920 – 105 25
E-post: info@begravningar.nu
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Luleå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida