Begravningsbyrå Överkalix

Karta över Överkalix

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Överkalix

Letar du efter en begravningsbyrå i Överkalix? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla har drivit begravningsbyrå i Överkalix sedan 2014. De har också verksamhet i Stockholm och Göteborg. Byrån hjälper anhöriga med begravningar och vid behov även juridik. De har god lokalkännedom i Överkalix och de personliga rådgivare som de anhöriga möter har lång erfarenhet inom branschen. Det går att boka ett förutsättningslöst möte för att få hjälp och rådgivning.

”Hjälper de anhöriga att planera och boka begravningen”

Lavendla är en modern begravningsbyrå i Överkalix, som satsar på att erbjuda transparens och vara tillgängliga när de anhöriga vill planera och boka begravning. De kommer gärna på hembesök eller ger råd via telefon. Begravningsceremonin kan hållas i Lansjärvs kyrka eller annan plats som de anhöriga önskar. Bränna kyrkogård är ett alternativ vad gäller begravningsplats.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0926-76 37 60
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

En välkänd begravningsbyrå i Överkalix är Wilja, som har bedrivit sin verksamhet där sedan 2018. De finns också på andra platser i Sverige, som Vimmerby och Pajala. Wilja vill underlätta för de anhöriga när de ordnar begravning för nära och kära. Målet är att planering och bokning ska ske i en avslappnad miljö.

”Begravningsceremonin utformas med borgerlig officiant eller präst”

Wilja erbjuder olika former av upplägg för begravningen som de anhöriga sedan kan anpassa. En kostnadsfri offert ges online av begravningsbyrån i Överkalix, där begravningen också planeras. Ceremonin utformas därefter med borgerlig officiant eller präst. Begravningen hålls i ett kapell eller en kyrka, till exempel stilrena Överkalix kyrka med dess vackra kormålning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida