Begravningsbyrå Övertorneå

Karta över Övertorneå

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Övertorneå

Letar du efter en begravningsbyrå i Övertorneå? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Övertorneå med lokal kännedom. Här kan du komma i kontakt med kunniga begravningsrådgivare som kan ge dig praktiska råd under ett av livets svårare stunder.

Du som vill kan i lugn och ro planera hela begravningen hemma från din kammare. Med telefon och dator kan du komma i kontakt med Lavendla och diskutera begravningsceremonin. Skulle du befinna dig i Enskede så har företaget även verksamhet där.

”Möjlighet att planera allt bekvämt online”

Den avlidne kan få såväl kyrklig begravning som en borgerlig. I den sistnämnda kommer en borgerlig officiant hålla i själva ceremonin och den kan äga rum nästan vart som helst. vid borgerliga begravningar är det vanligt dock att man håller till i församlingshem, såsom församlingsgården i Övertorneå.

Har du bestämt dig för en kyrklig begravning så har du Hietaniemi kyrka i närheten. Där finns även den fridfulla Hietaniemi kyrkogård som en del valt att ha sin sista vila på.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0927703840
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Övertorneå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida