Begravningsbyrå Kalix

Att förlora en nära anhörig kan vara en mycket svår tid för många människor. Det är viktigt att hitta rätt begravningsbyrå i Kalix som ser till att din älskade får en vacker gudstjänst som du kan känna dig stolt över.

Begravningsbyråer är företag som arrangerar begravningar och begravningstjänster, ofta med kyrkogårdar eller krematorier där de tillhandahåller dessa tjänster. Begravningsbyråer hjälper familjer att planera, förbereda och genomföra begravningar enligt deras önskemål när någon dör.

De kan arbeta med kyrkor, begravningsbyråer, kyrkogårdar eller krematorier beroende på vad som behövs. Vissa begravningsbyråer har heltidspersonal som bland annat har till uppgift att möta upp kroppen på dödsorten, ordna transport av kroppen till begravningsplatsen.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Om du letar efter en begravningsbyrå i Kalix kan vi hjälpa dig

De är en ledande leverantör av begravningstjänster med över 50 års erfarenhet och expertis. Teamet är dedikerat till att ge bästa möjliga vård och stöd till deras kunder i denna svåra tid.

De erbjuder en rad olika tjänster, bland annat begravning eller kremering, catering och blommor, samt råd om hur du kan planera din egen minnesstund om du vill.

Klicka här: Begravningsbyrå Kalix

Bästa begravningsbyrå i Kalix

Vissa säger att en begravning är den svåraste av alla händelser att planera. Man måste välja ett datum, hitta en lämplig plats och naturligtvis välja vad man vill ha för blommor och kläder.

Du kan ta en del av bördan från dig själv genom att låta en begravningsbyrå i Kalix sköta allt.

När du kontaktar en av dessa byråer hjälper de gärna till med varje aspekt av ditt evenemang – från att ta reda på hur mycket det kommer att kosta till att föreslå meningsfulla sätt för familjemedlemmarna att minnas sina nära och kära när de är borta. Och när du ringer till dem kommer de alltid att svara med ett varmt välkomnande.

Standardförmåner:

– Du får en personlig rådgivare som hjälper dig genom denna svåra tid.

Känslomässiga förmåner:

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person kommer att ta hand om allting åt dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Kalix?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Kalix. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Kalix?

Pris för begravning i Kalix varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Kalix

En borgerlig begravning hålls vanligtvis i en lokal, ett kapell eller en minnesträdgård. Begravningen har en rad talare och celebratörer och innehåller ofta uppläsningar och musikaliska framträdanden.

Begravningsblommor i Kalix

Det är bäst att prata med begravningsbyrån – det är de som ordnar allt detta åt dig, och de vet vilka blommor som finns tillgängliga lokalt.

Begravningsklädsel i Kalix

Begravningskläder bör vara formella vid en begravning i Kalix. Män bör bära en kostym och kvinnor bör bära svarta eller mörka kläder.

Begravningskista och urna i Kalix

Alla begravningsbyråer i Kalix kan tillhandahålla en kista och en urna.

Karta över Kalix

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Kalix

Letar du efter en begravningsbyrå i Kalix? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Öhmans Begravningsbyrå

Öhmans Begravningsbyrå driver en lokal verksamhet i Kalix och har sitt kontor centralt beläget i Kalix. Företaget har funnits på orten i över 100 år och har en lång och bred erfarenhet inom branschen. Byrån har ett nära samarbete med lokala samarbetspartners, som kan hjälpa till med blomsterarrangemang och catering vid begravningar.

Rådgivning och hjälp genom hela processen

Hos Öhmans Begravningsbyrå i Kalix kan man få hjälp med rådgivning och utformning av minnesstunder och begravningar. Detta inkluderar alltifrån val av kista och gravsten till försäkringsutredningar och den juridiska biten. Byrån erbjuder även den digitala tjänsten Minnessidor online, där familj, vänner och närstående kan dela minnena av den saknade.

Kontaktuppgifter:

Köpmannagatan 22
952 33 Kalix
Tel: 0923-102 01
E-post: info@ohmansbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Kalix med god lokalkännedom och lång erfarenhet. Företaget hjälper till med planering, administration och juridik i samband med dödsfall och begravning. Lavendla arbetar med traditionella metoder och varmt bemötande i kombination med moderna digitala verktyg för att underlätta för anhöriga att planera.

Planera på tre olika sätt

Hos Lavendla kan anhöriga boka och planera en begravning på tre olika sätt: vid ett personligt möte med en rådgivare från begravningsbyrån, via telefon eller genom planeringsverktyget som finns tillgängligt på hemsidan. Rådgivaren har möjlighet att träffas både på kontoret i Kalix eller hemma hos de anhöriga. Rådgivaren är personlig och har hand om all planering och administration fram till begravningen.

Kontaktuppgifter:

Tel: 092 330 10 28
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja är en ny och modern begravningsbyrå som har haft sin verksamhet i Kalix sedan några år. De fokuserar på de anhörigas behov och erbjuder en möjlighet att ordna allt kring begravningen hemifrån. Det ger en mer trygg upplevelse utan tidspress vid planeringen av ceremonin.

Tjänster

På hemsidan går det att välja ett upplägg för begravningen, som sedan kan skräddarsys av de anhöriga så att den blir precis som de vill ha den. Om hjälp behövs vid planeringen går det bra att kontakta Wilja via telefon och mejl. De erbjuder en kostnadsfri offert för begravning i Kalix med omnejd. Ceremonin utformas sedan i samråd med präst eller borgerlig officiant.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå i Kalix erbjuder vackra och personliga begravningar, och ger närstående trygghet och transparens genom hela begravningsprocessen. Företaget bygger på förtroende och ett stort kundfokus, där man som kund ska känna att man har full kontroll över ceremoni och kostnader.

Enkelhet, service och fast pris

Fenix Begravningsbyrå har duktiga och erfarna rådgivare som hjälper till genom hela processen. På byråns kontor i Kalix kan man få hjälp med alltifrån planering av ceremoni och juridiska aspekter till arrangemang av tömning och städning av dödsbo. Byrån erbjuder enkla och överskådliga sammanställningar av kostnader med ett fast pris, så att man som kund känner att man har full kontroll. De erbjuder dessutom hembesök vid behov.

Kontaktuppgifter:
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida