Begravningsbyrå Gällivare

Döden är en del av livet, men den är aldrig lätt att hantera. Om du nyligen har förlorat en nära anhörig och letar efter en byrå i Gällivare som kan hjälpa till med att ordna begravningen, behöver du inte leta längre.

Vi erbjuder allomfattande tjänster som gör att du kan vara trygg i vetskapen om att arrangemangen tas om hand på lämpligt sätt. Du får allt från val av kista till cateringalternativ, så tveka inte att kontakta oss redan idag.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att planera en begravning, men det behöver inte vara det

Vi är här för att hjälpa dig med alla arrangemang för din älskades sista avsked. Du behöver inte oroa dig för någonting eftersom vi tar hand om allt från början till slut. Allt du behöver är ett telefonsamtal så sköter vi resten.

Låt oss göra den här processen så enkel som möjligt för dig så att du kan fokusera på att sörja och läka efter att ha förlorat en nära anhörig. Vi vill att den här upplevelsen ska bli så smidig och smärtfri som möjligt för alla inblandade, inklusive dig själv. Därför erbjuder vi kostnadsfria konsultationer på vårt kontor i Gällivare eller över telefon om det passar dig bättre.

Bästa begravningsbyrå i Gällivare

I Gällivare kan det vara svårt att hitta en begravningsbyrå. Här får du ett vänligt bemötande och vet exakt vad allt kommer att kosta. De ordnar även blommor och handbuketter till gudstjänsten samt ger förslag på vilka kläder du ska ha på dig under din sorgedag.

Bästa begravningsbyrån i Gällivare anser att varje person förtjänar ett värdigt avsked från sina nära och kära med sinnesro i vetskapen om att alla praktiska saker har skötts av proffs som förstår hur viktigt detta ögonblick är för alla inblandade.

Standardförmåner:

– Du kan ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

– Personalen är alltid tillgänglig för dig och kommer att finnas där för dig under varje steg i processen.

Känslomässiga fördelar:

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Få sinnesfrid eftersom någon annan har tagit på sig allt det hårda arbetet och stressen som kommer med att ordna begravningar.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Gällivare?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Gällivare. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Gällivare?

Pris för begravning i Gällivare varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Gällivare

En borgerlig begravning är en gudstjänst för en person som har avlidit och som inte hade någon särskild religiös tro. Denna typ av begravning har ingen religiös text eller några religiösa ord.

Begravningsblommor i Gällivare

Begravningsblommor ordnas vanligen av den som ordnar begravningen eller av andra familjemedlemmar. Det är också möjligt att någon annan kan ordna arrangemangen för familjens räkning, men det ska då klargöras med dem i förväg.

Begravningsklädsel i Gällivare

Det är bäst att ha mörka, dämpade kläder på en begravning i Gällivare. Undvik att bära starka färger.

Begravningskista och urna i Gällivare

Kista och urna i Gällivare hittar du på Gällivares begravningsbyråer. Det är möjligt att besöka deras hemsida för information om priser.

Karta över Gällivare

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Gällivare

Letar du efter en begravningsbyrå i Gällivare? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Gällivare har mycket erfarenhet från branschen och god lokalkännedom. Det särskilda med Lavendlas tjänster är att de är flexibelt inriktade. Det går att planera begravningar på flera olika sätt, genom möten som sker fysiskt eller via telefon, och via ett planeringsverktyg på Lavendlas hemsida. Företaget har också verksamhet i Hallsberg.

”Begravning i ett naturskönt skogsområde med tallar”

Gällivare har ett stort urval av kyrkobyggnader, alla med olika karaktär. Gällivare kyrka är en av de byggnader där begravningsbyrån i Gällivare kan ordna en kristen begravning. Det är en träkyrka med vacker entré, trätak och ljusa väggar. En borgerlig begravning kan hållas i naturen eller i exempelvis Treenighetens kapell som ligger i ett naturskönt skogsområde med tallar.

Kontaktuppgifter:

Tel: 097-01 25 90
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Öströms Begravningsbyrå
Lasarettsgatan 5
982 31 Gällivare
Tel: 0970-150 90
E-post: info@ostromsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Gällivare
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida