Begravningsbyrå Råå

Karta över Råå

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Råå

Letar du efter en begravningsbyrå i Råå? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

J. Olssons Begravningsbyrå

J. Olssons Begravningsbyrå AB är en begravningsbyrå som etablerades redan år 1925. Byrån startade sin verksamhet runtom Helsingborgstrakten och har sedan dess expanderat till andra närliggande orter, däribland Råå. Företaget är även legitimerad genom medlemsorganisationen Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF).

Tjänster

Företaget erbjuder ett varierat utbud av tjänster innan, under och efter en begravning. Urval av tjänster kan gälla allt från val av kista, gravplats och gravsten samt val av blommor under ceremonin, till juridiska spörsmål relaterat till både testamente och äktenskapsförord. J. Olssons Begravningsbyrå hjälper även till med prisrådgivning och en eventuell minnesstund om så önskas.

Kontaktuppgifter:

Rååvägen 40
252 70 Råå
Tel: 042 – 26 10 90
E-post: info@j-olssons.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

När en nära anhörig går bort vill du att det ska vara så enkelt som möjligt att arrangera ett sista farväl – men så är det inte alltid. Grundarna till Fenix upplevde hur komplicerat det kan vara att planera en begravning efter att egna anhöriga gått bort. Sedan starten 2014 har företaget därför fokuserat på att vara en begravningsbyrå som gör planeringen enkel och okomplicerad.

Enkel planering i livets svåraste stund

Du som anhörig bestämmer själv om du vill planera begravningen online via företagets innovativa planeringsverktyg. Rådgivare finns tillgängliga via telefon, mejl och på kontoren. Det går också bra att boka hembesök i Råå.

Kontaktuppgifter:

Kungsgatan 4-6
252 21 Helsingborg
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida