Begravningsbyrå Ängelholm

Det är aldrig lätt att förlora en älskad person. Det spelar ingen roll om ni har varit tillsammans i flera år eller bara några dagar, smärtan av att förlora någon du älskar kan vara överväldigande och omöjlig att förstå. För att underlätta din resa genom denna svåra tid finns här några tips på hur du hittar en begravningsbyrå som kan ordna en begravning i Ängelholm.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det är aldrig lätt att förlora en älskad person.

Vi på begravningsbyrån i Ängelholm förstår hur svårt det kan vara att ordna en begravning efter att ha förlorat någon nära anhörig. Därför erbjuder vi tjänster som underlättar arbetet med att ordna en begravning och ger dig tid att sörja.

Vi har ett erfaret team som är tillgängligt dygnet runt för din bekvämlighet, så tveka inte att ringa oss när som helst om du behöver råd eller hjälp med något som rör begravningar. Du kommer att finna vår personal hjälpsam och vänlig också – alla är redo att ta hand om allting åt dig så att denna svåra tid blir så stressfri som möjligt.

Bästa begravningsbyrå i Ängelholm

Begravningar är en viktig händelse för familjer och det är en naturlig önskan att vilja veta allt om begravningsbyrån innan man bestämmer sig för var man ska spendera sina pengar

Begravningsbyrån i Ängelholm är en av de bästa eftersom de har alla dessa fantastiska funktioner: [Detta innebär att du får kvalitetsservice till ett rimligt pris.

Standardförmåner:

– Du kan välja mellan flera olika paket, så att du kan hitta det som passar dina behov.

– Vårt team har erfarenhet av alla aspekter av begravningar, så du vet att de kommer att ge dig en utmärkt service.

Känslomässiga fördelar:

– Du kommer att kunna ta farväl med värdighet och respekt på begravningsbyrån där det är viktigast – med familj och vänner omkring dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Ängelholm?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Ängelholm. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Ängelholm?

Pris för begravning i Ängelholm varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Ängelholm

En borgerlig begravning hålls vanligtvis i Ängelholm. Processen börjar ofta med ett möte. En person kommer att vara med den avlidnes kropp under en viss tid som vanligtvis kallas visitation. Under denna tid får familjen och vännerna möjlighet att ta ett sista farväl av den avlidne personen.

När detta är över är det vanligt att någon annan tar hand om kroppen utan att familjen behöver betala någon avgift eller andra kostnader. De kan ordna kremering eller begravning på egen bekostnad eller så kan du ordna en offentlig/privat kyrkogård.

Begravningsblommor i Ängelholm

Vi har hittat det bästa blomsterföretaget i Ängelholm för dina begravningsblommor. Du kan besöka deras hemsida eller ringa dem för att ta reda på vad de har att erbjuda.

Begravningsklädsel i Ängelholm

Det enklaste svaret är att klä dig som du skulle göra vid alla andra formella tillfällen. Att klä sig på ett sätt som är lämpligt för tillfället och för dem som deltar, t.ex. genom att klä sig välklädd eller mörka kläder, uppmuntras alltid.

Begravningskista och urna i Ängelholm

Tjänster i Ängelholm erbjuds av begravningsbyråer som har ett brett utbud av begravningstjänster. Tjänsterna omfattar bland annat tillhandahållande av kistor och urnor. Ett företag erbjuder att tillhandahålla begravningsblommor, som kan användas tillsammans med någon annan kista eller urna som företaget tillhandahåller utan extra kostnad.

Karta över Ängelholm

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Ängelholm

Letar du efter en begravningsbyrå i Ängelholm? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fondkistan

Fondkistan i Ängelholm är en begravningsbyrå som finns runtom i Sverige. De har ledord som värme och omtanke, och hjälper till att arrangera begravningen oavsett trosuppfattning eller önskemål. De erbjuder en och samma kontaktperson under hela planeringsprocessen för att skapa trygghet i kundens svåra situation, och tillsammans går ni igenom aktuella frågor inför begravningen och ceremonin.

Kan hjälpa till med ceremonin, lokal, musik med mera

Fondkistan i Ängelholm hjälper t.ex. till med frågor om det ska vara kyrkligt enligt Svenska kyrkans eller något annat samfunds ordning, eller om det ska vara en borgerlig ceremoni. Vilken lokal, musik, dekorationer och huruvida det ska vara en kistgrav, urna eller minneslund är andra frågor att som Fondkistan är behjälpliga med. De hjälper också till med juridiska frågor som dyker upp, om sådant som har med bouppteckning, med testamente att göra eller annan typ av familjejuridik.

”Flera platser att välja från för begravningsceremonin”

Det finns flera kyrkor i Ängelholm varav vackra Höja kyrka är en av de populära kyrkorna för en kyrklig begravning. Det är en treskeppskyrka som är byggd på 1880-talet. Den är vitkalkad på utsidan, har ljus interiör med mörka bänkar, har höga smala pelare och stora fönster.

För en borgerlig begravningsceremoni är Heliga Korsets kapell ett omtyckt ställe som ligger intill Ängelholms kyrkogård.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 64 C
262 35 Ängelholm
Tel: 0431-41 12 10
E-post: angelholm@fondkistan.se
Till deras hemsida

Fonus
Järnvägsgatan 9
262 32 Ängelholm
Tel: 0431-839 70
E-post: angelholm@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Storgatan 58
262 32 Ängelholm
Tel: 0431 – 31 10 84
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Storgatan 48
262 32 Ängelholm
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Ängelholm
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida