Begravningsbyrå Kävlinge

En begravning i Kävlinge är en ceremoni där den avlidna personens kropp förbereds och en lämplig plats för denna ceremoni har ordnats. Den kan hållas i en kyrka eller annan religiös institution samt på andra platser, t.ex. ett krematorium. Den avlidnes familjemedlemmar kan tala före eller efter ceremonin; de kan också välja att låta någon annan person, t.ex. en präst, hålla tal.

En begravningsgudstjänst äger ofta rum senare där de som kände och älskade den avlidne samlas för att uttrycka sin kärlek och dela minnen som kommer att leva vidare för alltid.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Du har just förlorat en nära anhörig och behöver hitta en byrå för att ordna begravningen

Vi är en begravningsbyrå i Kävlinge som kan hjälpa dig med alla dina behov. Från att ordna ceremonin, kremering eller begravning, vi tar hand om allting åt dig.

Låt oss finnas där för dig under denna svåra tid och se till att allting tas om hand så att du kan fokusera på att sörja och läka din förlust.

De första i världen begravningarna sägs ha ägt rum för cirka 8 000 år sedan, då människor begravde sina döda i grunda gravar med föremål från vardagslivet som smycken eller jaktredskap etc. Dessa föremål skulle hjälpa dem att komma in i livet efter detta.

Bästa begravningsbyrå i Kävlinge

Bästa begravningsbyrån i Kävlinge är ett företag som erbjuder alla tjänster som du behöver när du ordnar en begravning. De ordnar allt praktiskt, till exempel begravningsblommor och handbukett och ger även förslag på begravningskläder.

Byrån ger även råd om vad man ska göra med sina nära och kära tillhörigheter efter att de har begravts eller kremerats. Oroa dig inte för att hitta de rätta orden att säga vid gudstjänsten – de skriver dem åt dig om du vill. Du kan få mer information om detta företag genom att besöka deras hemsida.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Hitta lugn och tröst när du planerar din älskades sista arrangemang.

– Få högkvalitativ service från ett erfaret team.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Kävlinge?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Kävlinge. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Kävlinge?

Pris för begravning i Kävlinge varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Kävlinge

Borgerliga begravningar är en av de billigaste typerna av begravningar. En borgerlig begravning är vanligtvis för dem som dött utan testamente eller vars familj inte hade råd med en ordentlig begravning.

En borgerlig begravning kan också användas för att göra sig av med kremerade kvarlevor om personen inte hade möjlighet att planera sin egen minnesstund.

Hur mycket kostar det att hyra en likbil i Kävlinge?

Kostnaden för en likbil varierar från företag till företag. Kontakta några företag för att få offerter. De flesta begravningsbyråer erbjuder en gratis likbil för dem som genomgår en kremeringstjänst med kista.

Begravningsblommor och sånger i Kävlinge

Begravningsblommor kan ordnas av begravningsbyrån eller familjen. Du kan också hitta ett arrangemang i din lokala blomsteraffär.

Begravningssånger i Kävlinge

Begravningssånger varierar från kultur till kultur och från land till land. Den mer traditionella typen av musik spelas vanligtvis av en kör eller solister under en gudstjänst. Du kan också höra en organist, pianist och/eller gitarrist som spelar sekulär musik (musik som inte är religiös).

Det kan också förekomma psalmer som sjungs av vänner och släktingar till den avlidne. Den mer moderna typen av musik spelas vanligtvis av en DJ eller inspelad musik under gudstjänsten.

Begravningsklädsel i Kävlinge

Begravningsklädseln vid en begravning i Kävlinge varierar beroende på religiösa och/eller kulturella sedvänjor. Om du är osäker är det bäst att fråga någon på begravningsbyrån.

Begravningskista och urna i Kävlinge

Detta är arbetet för begravningsbyråerna i Kävlinge. De förser dig med en lämplig kista eller urna för din älskade.

Karta över Kävlinge

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Kävlinge

Letar du efter en begravningsbyrå i Kävlinge? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå i Kävlinge har alltid fast pris och kan ge juridisk hjälp och en trygg begravning. De assisterar de anhöriga med planering och genomförande, med eller utan ceremoni.

Byrån började sin verksamhet år 2014 när grundarna Mikael, Charlotte och Johannes ville ge de anhöriga full kontroll över begravningen.

Det mesta med begravningen kan rådgivarna hjälpa till med

Med avancerad teknik kan den personliga rådgivaren vid begravningsbyrån i Kävlinge hjälpa till med allt från bokning av präst och ceremonilokal till minnesstundslokal, gravsättning och solist.

En kyrklig begravning kan hållas exempelvis i Södervidinge kyrka som uppfördes 1870. Läktarskranket från 1775 har målningar av Jesus och apostlarna. Gravsättning kan ske på rofyllda Södervidinge kyrkogård.

Kontaktuppgifter till Fenix Begravningsbyrå i Kävlinge:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 046-560 47 79
Mårtensgatan 29
244 30 Kävlinge
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Nilssons Begravningsbyrå
Mårtensgatan 20
244 30 Kävlinge
Tel: 046 – 73 03 95
E-post: info@begr-byra.se
Till deras begravningsbyrå

Lindells Kävlinge Begravningsbyrå
Bruksgatan 4
244 30 Kävlinge
Tel: 046 – 73 00 13
E-post: kavlingebgb@gmail.com
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Kävlinge
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida