Begravningsbyrå Höganäs

Det är svårt att tänka sig något värre än att en älskad person dör. Du kan känna dig vilsen och ensam och inte veta vad du ska göra härnäst.

Men det finns några saker som kommer att göra det lättare för dig under de kommande dagarna. Du behöver någon som vet hur man hanterar alla detaljer – någon som en begravningsbyrå i Höganäs.

De tar hand om allting åt dig så att du inte behöver oroa dig för något annat än att sörja din förlust. Och de kan ge dig sinnesfrid i vetskapen om att deras jobb är gjort på rätt sätt – oavsett var på jorden din familjemedlem bodde när han eller hon dog när han eller hon tjänade sitt land.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Att planera en begravning kan vara en känslomässig och svår process

Men det behöver det inte vara! Vi finns här för att hjälpa dig att planera det perfekta avskedandet för din älskade. Vårt mål är att göra den här tiden så lätt för dig som möjligt, så att du kan fokusera på att sörja i lugn och ro.

Låt oss ta hand om allt från val av kista, arrangemang för begravning eller kremering, blommor, catering med mera – allt utan kostnad för dig. Allt vi ber om är att du ringer oss idag så att vi kan börja planera tillsammans.

Ring vårt nummer nu och prata med någon om hur vi kan hjälpa till att ordna en begravning i Höganäs.

Bästa begravningsbyrå i Höganäs

Människor i Höganäs behöver en begravningsbyrå för att ordna begravningar.

Du kanske undrar: Varför ska jag använda en byrå och inte bara göra det själv? Jo, det finns många anledningar.

Till att börja med får du ett vänligt välkomnande när du kommer till begravningsbyrån i stället för att bli kallt bemött av någon som inte känner dig väl eller bryr sig om dina behov.

De kan också ge dig all den information som var svår för mig att ta reda på på egen hand, till exempel vad som ingår i deras priser och hur mycket det kostar totalt sett. Dessutom erbjuder de förslag på kläder och blommor.

Standardförmåner:

– Många års erfarenhet inom begravningsbranschen.

– Har ett utbud av tjänster för alla budgetar.

Känslomässiga fördelar:

– Du kommer att kunna finna frid i vetskapen om att din älskade tas om hand i den tid då han eller hon behöver det.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Höganäs?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Höganäs. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Höganäs?

Pris för begravning i Höganäs varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Höganäs

En borgerlig begravning i Höganäs är en icke-religiös gudstjänst och kan hållas på en plats som den avlidne själv väljer.

En kremeringsurna kan också ingå i denna typ av begravningsgudstjänst. En traditionell kyrklig begravning eller en begravning med lämpliga riter och ceremonier, till exempel en katolsk begravning, är mer än att bara begrava någon, det är att åberopa kyrkans makt att ”ge den avlidne vila”.

Begravningsblommor i Höganäs

Begravningsblommor i Höganäs, Sverige finns i en mängd olika färger och stilar.

Det finns många olika alternativ när det gäller att välja de perfekta begravningsblommorna i Höganäs. Den mest traditionella och effektiva typen av begravningsblommor i Höganäs är:

Begravningskrans – Denna kan användas i stället för kistan eller när kistan är stängd

Begravningsklädsel i Höganäs

Vid begravningar i Höganäs är det vanligt med en svart kostym.

Begravningskista och urna i Höganäs

I Höganäs finns ett antal begravningsbyråer som kan hjälpa till med att skaffa kista och urna.

Karta över Höganäs

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Höganäs

Letar du efter en begravningsbyrå i Höganäs? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Höganäs är ett företag som kan hjälpa dig under ett av livets svåra stunder. När sorgen är som störst kan det kännas tryggt att det finns företag med erfarenhet och lokalkännedom som gärna följer dig genom hela processen att skapa en vacker begravningsceremoni för din anhörig. För att komma i kontakt med dem kan du ringa via telefon, boka ett fysiskt möte i någon av deras lokaler eller så kan du sköta allting via e-mail och nätet. Begravningsrådgivare står beredda att hjälpa dig när du ringer in.

”Välj mellan borgerlig eller kyrklig begravning”

En begravning kan hållas på många olika sätt. Några av det vanligaste sätten är en borgerlig begravning eller en kyrklig begravning. Ifall ni skulle vilja ha en kyrklig begravning så skulle du kunna ha den i Kyrkogårdskapellet. Det är en grön byggnad med ett väldigt vackert grönt plåttak och ett smakfullt designat klocktorn. Under begravningen kommer dessa klockor att vackert låta ut över hela kyrkogården. Inne i lokalen möts man av en varm och inbjudande miljö.

Lavendla begravningsbyrå i Höganäs kan även hjälpa till att anordna en vacker borgerlig begravning. Ni som anhörig kan välja fritt hur ni vill säga farväl till personen som har betytt väldigt mycket i era liv. Ifall ni vill kan ni bestämma allt från musik, gravsättning och mycket annat. Det som är det speciella med en borgerlig begravning är att alla religiösa föremål plockas bort från kapellet.

I Höganäs är det flera som väljer att ha Höganäs kyrkogård som platsen för sin sista vila. Där kan man se hur stora vackra ekar och bokträd ramar in hela kyrkogården. Det finns väldigt bra platser för urngravar och kistgravar och det är rofyllt hela året om.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 46 A
263 31 Höganäs
Tel: 042-405 27 36
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Karlbergs Begravningsbyrå
Storgatan 22
263 37 Höganäs
Tel: 042 – 34 00 89
E-post: info@karlbergs.se
Till deras hemsida

Lindholms Begravningsbyrå
Storgatan 12
263 37 Höganäs
Tel: 042 – 33 34 80
E-post: info@lindholmsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Höganäs
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida