Begravningsbyrå Lomma

Letar du efter en begravningsbyrå i Lomma? Om så är fallet är ditt sökande över. Vi är de bästa som finns.

Vi har arrangerat begravningar sedan många år tillbaka och har aldrig haft några klagomål från våra kunder.

Faktum är att vi har många nöjda kunder som återkommer till oss gång på gång, eftersom de vet att de hos oss alltid kommer att få service av högsta kvalitet till överkomliga priser.

Vårt team av begravningsplanerare garanterar att varje detalj av ceremonin kommer att skötas professionellt och diskret så att du kan fokusera på att sörja din älskades bortgång från denna värld utan att behöva oroa dig för något annat. Så tveka inte – ring oss idag!

Vad händer med kroppen efter begravningen?

En begravning med värdighet

Vi är en familjeägd begravningsbyrå i Lomma. Vårt mål är att hjälpa dig genom denna svåra tid med värdighet och respekt.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för begravningar inklusive kremering, begravning och minnesplatser. Om du behöver hjälp med att ordna begravningen eller vill ha mer information om våra tjänster kan du kontakta oss redan idag.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att ordna din älskade persons begravning i Lomma.

Bästa begravningsbyrå i Lomma

Begravningar är mer än bara en formalitet. De innebär slutet på ett liv och början på ett annat, de ger ett avslut för dem som lämnas kvar och de ger hopp för dem som kommer att komma efter oss.

Den bästa begravningsbyrån i Lomma är den som hjälper dig att hedra dina nära och kära med värdighet och grace samtidigt som den ser till att alla praktiska behov tas om hand med professionell expertis.

Detta innebär att ordna allt från begravningsblommor till handbuketter och att ge förslag på vilka kläder som kan vara lämpliga i en sådan här stund. Personalen ordnar även transport så att det är lätt för dig eller dina familjemedlemmar att ta sig dit utan bekymmer. Och eftersom ingenting kan förbereda dig helt och hållet för en sådan känslomässig händelse.

Standardförmåner:

– Expertråd om hur man planerar en begravning.

– Stort urval av kistor och kistor.

Känslomässiga förmåner:

– Ta bort tyngden från dina axlar med ett enda telefonsamtal.

– Du kan kommunicera personligen eller per telefon med professionella personer som hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Lomma?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Lomma. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Lomma?

Pris för begravning i Lomma varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Lomma

Du har just förlorat en älskad person och nu måste du ordna med arrangemangen. Det finns många beslut att fatta, men ett av de viktigaste är om du vill att din älskade ska begravas i Lomma eller inte.

Det finns två typer av begravning: traditionell jordbegravning och borgerlig begravning. Traditionella jordbegravningar kan göras på vilken kyrkogård som helst, medan borgerliga begravningar endast sker på mark som i förväg har godkänts för detta ändamål.

Borgerliga begravningar har också begränsningar när det gäller vad som får begravas tillsammans med kroppen – inga kistor som innehåller metaller som koppar eller brons, inga kistor av metall, inga valv av betong eller stål, inga konstgjorda blommor eller kransar som placeras på gravplatser.

Hur går en borgerlig begravning till i Lomma?

En borgerlig begravning sker genom att den avlidne begravs i en likduk eller en enkel kista. Kroppen begravs på ett område som är avsett för borgerliga begravningar, vanligtvis i närheten av en kyrkogård. Det finns begränsningar för vad som får begravas med kroppen, t.ex. inga metallkistor, kistor eller valv av metall.

Begravningsblommor i Lomma

Begravningsblommor är en viktig del av ceremonin. De representerar respekt, minne och kärlek för den som har gått bort. Begravningsblommor kan användas för att skapa ett vackert begravningsrum eller så kan de läggas ovanpå kistan vid begravningen.

Begravningsblommor i Lomma: Vad ska man veta?

De flesta människor tänker inte på vilken typ av blomma som är lämplig vid en begravning förrän det är för sent. Därför har vi skapat den här guiden som hjälper dig att välja och köpa ditt perfekta begravningsarrangemang i Lomma!

Vi guidar dig genom varje steg så att du inte behöver gissa dig fram: från att välja ut typer av blommor till att förstå hur begravningar fungerar med olika kulturer och religioner.

Vem ordnar med blommor till begravning i Lomma?

De som ordnar blommor till begravningar i Lomma är begravningsentreprenörer. De samarbetar med familjerna för att planera och skapa en minnesstund som blir personlig och meningsfull för dem.

Begravningsklädsel i Lomma

Det kan vara svårt att ha rätt kläder på en begravning, särskilt om du inte vet vad som förväntas. Vi tar bort gissningarna och ger dig lite vägledning om vad du ska ha på dig för olika typer av begravningar i Lomma

Begravningsdräkt: Vad ska man ha på sig?

En begravning är vanligtvis mer formell än ett bröllop eller annat evenemang. Du kanske vill klä upp dig, även om det inte krävs enligt din religion eller kultur

Till exempel klär sig de flesta människor helt i svart vid begravningar som är kristna medan många hinduer bär vita kläder med blommor vid sina tempel. Följande guide ger allmänna riktlinjer för att välja lämplig klädsel för olika typer av ceremonier.

Vilken begravningsklädsel ska man ha på en begravning i Lomma?

Vid en traditionell begravning bär män vanligtvis kostym och kvinnor antingen klänning eller kjol.

Begravningskista och urna i Lomma

När du köper en kista och en urna till någons begravning finns det många saker att tänka på. En av de viktigaste är var de ska begravas, eftersom begravningsbestämmelserna varierar från land till land.

Vissa länder kräver till exempel att man begraver människor i kistor av trä eller metall, andra tillåter endast biologiskt nedbrytbara material som kartong eller korgar av korgar och vissa tillåter inte någon typ av kista alls.

Du måste också bestämma om personen som har avlidit ska kremeras eller begravas – detta beslut kan påverka vilken typ av kista de ska läggas i.

Vem kan hjälpa till med att skaffa en begravningskista och urna i Lomma?

Begravningsbyråer i Lomma kan hjälpa till med att skaffa kista och urna. De kan också ge råd om vilken typ av kista eller urna som är bäst att köpa, beroende på den avlidnes och familjens önskemål.

Karta över Lomma

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Lomma

Letar du efter en begravningsbyrå i Lomma? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Axelssons Begravningsbyrå
Strandvägen 98
234 31 Lomma
Tel: 040 – 41 40 80
E-post: lomma@axelssons.se
Till deras hemsida

Lavendla
Hamntorget 2J
234 40 Lomma
Tel: 040-645 59 95
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Drottninggatan 6C
212 11 Malmö
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Lomma
Tel: 040-40 00 64
E-post: info@lovabegravning.se
Adelgatan 21
211 22 Malmö
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida