Begravningsbyrå Ystad

Att förlora någon man älskar är något av det svåraste som kan hända någon.

Begravningsgudstjänsten är det sista tillfället för vänner och familj att ta farväl, dela minnen och fira den älskades liv. Men det behöver inte vara en stressig händelse.

Begravningsbyråer i Ystad vill göra detta sista farväl så bekymmersfritt som möjligt, och därför erbjuder de professionell hjälp med alla aspekter av att arrangera begravningar. De tar hand om allt från att hitta rätt krematorium eller kyrkogård, förbereda dokument för statliga myndigheter, se till att dina önskemål respekteras enligt landsspecifika bestämmelser – och till och med se till att det finns blommor på ceremoniplatsen.

En bra begravningsbyrå bör inte bara ge vägledning om vad som ska göras, utan även utföra alla praktiska saker som behöver ske för att begravningen ska bli minnesvärd.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du förlorat en nära anhörig?

När någon dör är det sista du tänker på att ordna begravningen. Det är svårt nog att komma till rätta med vad som har hänt och det kan vara svårt att hitta de rätta orden för de efterlevande.

Det är därför vi finns här – vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som hjälper dig genom denna svåra tid. Vi har arrangerat begravningar i Ystad i många år så vi vet exakt vad som behöver göras och hur man bäst gör det.

Låt oss ta hand om allt från början till slut så att du inte längre behöver oroa dig för att ordna arrangemang själv.

Bästa begravningsbyrå i Ystad

Det är viktigt att hitta en begravningsbyrå i Ystad som du kan lita på. Det beror på att begravningar är en känslomässig händelse och det är viktigt att allt går smidigt.

Du vill vara säker på att varje detalj tas om hand, från blommor och kistor till att göra alla praktiska arrangemang för de familjemedlemmar som inte kunde komma med så kort varsel. Byrån bör också ha ett professionellt team av personal som vägleder dig genom processen med känslighet och förståelse.

Det är en tuff tid, men att hitta en bra begravningsbyrå i Ystad kommer att bidra till att ge lite lugn under denna svåra tid eftersom de gör allt för att göra din älskades bortgång så bekväm som möjligt från början till slut.

Standardförmåner:

– Du kan enkelt ordna en begravning.

– Ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Sorg utan att känna dig överväldigad.

– Bli tröstad av vetskapen om att du gör allt rätt för din älskade.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Ystad?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Ystad. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Ystad?

Pris för begravning i Ystad varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Ystad

En borgerlig begravning hålls i Ystad när en persons kropp inte har begravts eller kremerats. Denna typ av begravning hålls vanligtvis eftersom personen har nånstans inom landet. Processen för denna typ av begravning är mycket lik den för en vanlig begravning.

Begravningsblommor i Ystad

Det finns många begravningsbyråer i Ystad. De kan ordna alla dina begravningsblommor åt dig och de hjälper dig att skapa det perfekta minnesmärket med blommor för din älskade.

Begravningsklädsel i Ystad

Det är bäst att bära kläder som är lämpliga för vädret. Du bör också bära kläder som är i linje med de andra personerna som är närvarande vid begravningen. Det är viktigt att inte överglänsa den person som ska minnas.

Begravningskista och urna i Ystad

De flesta begravningsbyråer kan tillhandahålla kista och urna i Ystad. De erbjuder också råd om begravningskläder.

Karta över Ystad

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Ystad

Letar du efter en begravningsbyrå i Ystad? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Kviskes Begravningsbyrå

Historien bakom Kviskes Begravningsbyrå i Ystad börjar redan på tidigt 1900-tal. Verksamheten har varit ett familjeföretag sedan fem generationer och har funnits i Ystad under ett sekel.

De erbjuder fullständig service och sakkunnig hjälp för de praktiska detaljerna kring en begravning. Kviskes är medlemmar i Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Hjälp med begravningen hela vägen

Begravningsbyrån i Ystad har juridisk kunskap och kompetens kring bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. De ordnar kyrklig och borgerlig begravning samt ceremonier enligt andra trossamfund.

Som exempel finns Uppståndelsens kapell tillgänglig för en borgerlig begravning. Kapellet ligger i vackra omgivningar med havsutsikt.

För en kyrklig begravning kan Sankta Maria kyrka bokas. Den har en gotisk ljuskrona från slutet av 1300-talet och väggarna är täckta av minnestavlor.

Kontaktuppgifter till Kviskes Begravningsbyrå:

St. Östergatan 17
271 34 Ystad
Tel: 0411 – 100 69
E-post: info@kviskesbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fonus
Hamngatan 15 B
271 43 Ystad
Tel: 0411-729 20
E-post: ystad@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 0411-196 91
Österleden 3
271 42 Ystad
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Stora Östergatan 27 A
271 34 Ystad
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Ystad
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida