Begravningsbyrå Hörby

Karta över Hörby

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Hörby

Letar du efter en begravningsbyrå i Hörby? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

För dig som bor i Hörby och är ute efter hjälp under ett av livets svåra stunder så skulle du kunna höra av dig till Lavendlas begravningsbyrå i Hörby. När du tar kontakt med dem kommer du att få prata med en begravningsrådgivare som kommer att ställa ett par frågor och guida dig fram i all planering när det kommer till begravningen. Via telefon, fysiska möten eller e-mail kan du få praktisk hjälp att gå igenom hela ceremonin och allt runtomkring.

”Hjälp att anordna olika typer av begravningar”

Det finns flera olika begravningstyper, och några av det vanligaste är kyrklig begravning och borgerlig begravning. Den kyrkliga begravningen skulle kunna äga rum i Hörby kyrka, som skapades på 1600-talet. Det här är en vacker och omtyckt kyrka som har fina detaljer i interiören. När du går in i kyrkan kommer du märka solljuset som träffar de färgrika fönstret. Längst fram finns ett altare där prästen pratar med församlingen.

För dig som är ute efter en borgerlig begravning så finns det också flera möjligheter. Det som är unikt med den här formen av begravning är att man försöker ta bort alla religiösa inslag. Exempel på bra platser skulle kunna vara mindre kapell som skapar en varm och intim känsla av värdighet. En populär plats i Hörby skulle kunna vara begravningskapellet, som finns i anslutning till Hörby kyrkogård. Genom hela ceremonin kan du få en egen officiant som utformar allt i enlighet med era önskemål.

Kontaktuppgifter:

Vasagatan 3
241 38 Eslöv
Tel: 0415 – 30 10 06
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Råbygatan 5
242 30 Hörby
Tel: 0415-144 54
E-post: horby@fonus.se
Till deras hemsida

Tornbo Begravningsbyrå
Nygatan 6
242 31 Hörby
Tel: 0415 – 102 05
E-post: info@hlbegravning.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Storgatan 3
242 31 Hörby
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida