Begravningsbyrå Vänersborg

Det är aldrig lätt att förlora en älskad person, men begravningsbyrån i Vänersborg kan göra det lättare. Vi tar hand om allt från blommor och catering till begravningstillstånd och sista riten. Vår personal finns tillgänglig 24 timmar om dygnet för att svara på frågor eller erbjuda stöd i tider av nöd. Låt oss hjälpa dig att finna ro under denna svåra tid.

Det är aldrig lätt att förlora någon man älskar men begravningsbyrån kan hjälpa till.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det är svårt att förlora en nära anhörig och vi vill hjälpa till

Vi är begravningsbyråer i Vänersborg som kan ta hand om alla arrangemang åt dig. Du behöver inte oroa dig för någonting, det är bara att kontakta oss så gör vi allt för dig.

Vi vet att det är svårt när någon närstående dör och vi vill göra processen så enkel som möjligt för dig så att du kan fokusera på sorgen istället för att oroa dig för hur du ska ordna begravningen. Kontakta oss nu!

Begravningsbyråerna i Vänersborg kan erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi hjälper dig med allt från dödsannons till transport och stöd under sorgen.

Vi hjälper våra kunder genom att ta hand om allt – från att ordna psalmer till transport och tillbaka om det behövs. Dessutom erbjuder vi rådgivning om allt runtomkring såsom minnesstunden.

Bästa begravningsbyrå i Vänersborg

Det kan vara svårt att ordna en begravning, och det är ännu svårare om du inte har gjort det tidigare. Du kanske tänker att det finns många saker som måste göras, men du vet inte var du ska börja. Om detta låter som du, då kan Bästa begravningsbyrå i Vänersborg vara platsen för dig.

De tar hand om allt från att ordna blommor och gravstenar till att ordna en gudstjänst eller begravning. De erbjuder inte bara dessa tjänster, utan ger även råd om vilka kläder du ska ha på dig på din älskades begravning samt andra praktiska händelser som till exempel hur mycket pengar som ska gå till en fond för de familjemedlemmar som fortfarande lever.

Så om någon närstående har gått bort och behöver hjälp med att ordna en begravning, så vet du vem du första ska vända dig till.

De erbjuder också råd om kremering och begravning samt vad som händer efter en närståendes död, till exempel vilka blanketter du behöver fylla i och hur du får tillgång till din närståendes bankkonto eller andra praktiska saker.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Hitta frid och avslut efter att ha förlorat någon som står dig nära.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Vänersborg?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Vänersborg. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Vänersborg?

Pris för begravning i Vänersborg varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Vänersborg

En borgerlig begravning utförs av en begravningsentreprenör och ett krematorium. Det är ett mer traditionellt och prisvärt sätt att sörja din älskade utan all den pompa och ceremoni som en begravning med full service innebär. De kremerade kvarlevorna begravs i marken på kyrkogården.

En kremering utförs av en begravningsentreprenör och ett krematorium. Det innebär att din älskade kremeras i krematoriet och att askan begravs eller förvaras enligt dina önskemål.

Begravningsblommor i Vänersborg

Begravningsbyrån kommer att tillhandahålla blommor under gudstjänsten. Blommorna placeras på kistan, runt kremeringsplatsen eller inne i byggnaden.

Begravningsklädsel i Vänersborg

Vilken klädsel som är lämplig vid en begravning i Vänersborg beror på familjens personliga preferenser. Det finns inga specifika klädkoder att följa så det är bäst att fråga dem vad de vill att folk ska ha på sig.

Begravningskista och urna i Vänersborg

Det finns många begravningsbyråer i Vänersborg, så det är bäst att kontakta en. De tillhandahåller kista och urna åt dig.

Karta över Vänersborg

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Vänersborg

Letar du efter en begravningsbyrå i Vänersborg? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Vänersborg vet att sorgetiden ofta är svår och tung och har därför gjort det möjligt för de anhöriga att utifrån sina egna förutsättningar planera begravningsceremonin.

Det finns även juridisk hjälp att få via den egna avdelningen Lavendla Juridik. Verksamheten öppnades i början av år 2014 och har Bonnier Ventures som samarbetspartner.

Tjänster

För en kristen begravning kan begravningsbyrån i Vänersborg boka Vänersborgs kyrka som ligger centralt i staden. Kyrkan byggdes år 1783 och har en ljus interiör fylld med finstämda detaljer som fönstermålningar och förgyllningar.

En borgerlig begravning kan av Lavendla förläggas i Trons kapell, en byggnad i vitt och gult med målade fönster.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0521-57 73 56
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Edsgatan 22
462 30 Vänersborg
Tel: 0521-61160
E-post: vanersborg@fonus.se
Till deras hemsida

Blixt Begravningsbyrå
Drottninggatan 6
462 30 Vänersborg
Tel: 0521 – 71 11 63
E-post: info@blixtbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Edsgatan 6
462 34 Vänersborg
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Vänersborg
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida