Begravningsbyrå Lerum

I en tid av sorg vet du kanske inte vart du ska vända dig. Förr var det vanligt att familjerna tog hand om begravningar själva. Numera finns det många begravningsbyråer i Lerum som kan hjälpa till. Om du befinner dig i den här situationen och inte vet vilken begravningsbyrå du ska välja har vi några rekommendationer till dig. Fortsätt läsa så får du reda på mer.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Om du letar efter en begravningsbyrå i Lerum kan vi hjälpa dig.

Vi vet att det är svårt att planera en begravning och ordna alla detaljer. Därför erbjuder vi ett enkelt sätt att hitta en byrå nära dig så att du inte behöver oroa dig för annat än sorgen.

Låt oss ta hand om allting åt dig – från att hitta den perfekta lokalen, catering, blommor och musik – så att din älskade får det bästa möjliga avsked. Du kommer att kunna fokusera på det som verkligen är viktigt vid denna tidpunkt – att hedra deras minne med värdighet och respekt.

Bästa begravningsbyrå i Lerum

Det finns många begravningsbyråer i Lerum, men alla erbjuder inte samma tjänster. Vissa fokuserar på en enda tjänst och gör det bra. Andra erbjuder ett komplett utbud av tjänster från planering till att arrangera själva begravningsceremonin.

Och vissa går till och med så långt att de hjälper dig med en vård efter dödsfallet som kremering eller begravning. Att hitta rätt begravningsbyrå kan vara förvirrande, så vi har gjort den här listan åt dig

Hitta ett företag som ordnar begravningar i Lerum

Anledningar till varför:

  • Du får ett vänligt välkomnande
  • Du får reda på det exakta priset för en begravningsbyrå och vad en begravning kostar
  • De ordnar allt praktiskt

Standardförmåner:

– Ordna en begravning för människor av alla trosriktningar

– Erbjuder tjänster på både svenska och engelska

Känslomässiga förmåner:

– Hjälper familjer genom den svåraste tiden

– Ge en miljö som är betryggande för sörjande familjemedlemmar

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Lerum?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Lerum. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Lerum?

Pris för begravning i Lerum varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Lerum

En borgerlig begravning i Lerum skiljer sig från en traditionell begravning. Det är mer likt en minnesstund och en vakan, men det finns ingen kropp närvarande. En civil ceremoni hålls för dem som inte vill bli begravda eller kremerade, eller för dem som inte har någon nära familj.

Den här typen av ceremoni äger rum på ett medborgarhus och innehåller tal och uppläsningar med musik och lovord. Urnan kan också placeras på urnbordet under gudstjänsten.

Begravningsblommor i Lerum

Begravningsblommor i Lerum arrangeras vanligtvis av begravningsbyrån. De samarbetar med familjen för att samordna vad som behövs. Begravningsbyråer erbjuder också blomsterarrangemang på plats.

Begravningsklädsel i Lerum

Om du ska delta i en begravning i Lerum är det viktigt att du klär dig i lämplig klädsel. Många människor kommer att vara uppklädda för detta tillfälle, så se till att du inte dyker upp i vardagliga kläder som jeans och flip-flops. Du bör också undvika att bära ljusa eller mörka färger till just detta evenemang. Du bör bära ljusa färger som grått eller brunt till detta tillfälle.

Om du är osäker på vilken färg du ska ha på dig kan du fråga någon vad du ska ha på dig vid den här typen av evenemang. De flesta människor vet vad som är lämplig begravningsklädsel för evenemanget. Vi rekommenderar att du tar med dig ett par olika färgade kläder bara ifall de tillhandahåller ett klädalternativ för dig på plats.

Begravningskista och urna i Lerum

I Lerum kan begravningskistor och urnor tillhandahållas av en begravningsbyrå. Kistan och urnorna tillhandahålls vanligtvis av begravningsbyrån och samarbetar med familjen för att samordna vad som behövs.

Karta över Lerum

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Lerum

Letar du efter en begravningsbyrå i Lerum? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Lerum kan ge personlig vägledning och arrangera begravningar på ett flexibelt sätt där de anhöriga önskar. Med tre olika alternativ för att planera begravningen lever byrån upp till grundaren Jakob Nordströms målsättning, att driva en nyskapande begravningsbyrå. Lavendla erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper de anhöriga att hitta rätt.

Tjänster

Begravningsbyrån i Lerum kan arrangera en kyrklig begravningsceremoni i Lerums kyrka som är en klassiskt byggd stenkyrka. Den har en vacker takmålning med änglar. Aspenäs faluröda träkyrka är ett annat alternativ. Den har en ljus interiör med vita snickerier och verk från textilkonstnären Gunilla Sjögren.

Även borgerliga begravningar kan ordnas med en borgerlig begravningsförrättare utsedd av kommunen.

Kontaktuppgifter till Lavendla i Lerum:

Tel: 0302524338
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fjällmans Begravning
Stationsvägen 14
443 40 Lerum
Tel: 0302-106 90
E-post: info@fjallmans.se
Till deras hemsida

Lerums Begravningsbyrå
Brobacken 2
443 30 Lerum
Tel: 0302 – 108 13
E-post: info@lerums.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Brobacken 6 B
443 30 Lerum
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Lerum
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Tel: 031-10 78 19
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 96 59
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida