Begravningsbyrå Älvängen

Karta över Älvängen

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Älvängen

Letar du efter en begravningsbyrå i Älvängen? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Ale Älvdalens Begravningsbyrå

Ale Begravningsbyrå i Älvängen erbjuder hjälp med begravningar samt familjejuridik som testamenten, bouppteckningar, gåvobrev och äktenskapsförord. Byrån etablerades redan 1932 och skapar personliga arrangemang, baserade på trygghet och värme. Byrån erbjuder också musikaliska tjänster av olika slag. Deras ledord är omtanke, närhet och service.

”Erbjuder musikaliska tjänster av olika slag”

Hos Ale Älvdalens Begravningsbyrå går det att få en begravningsceremoni enligt religiös och borgerlig ordning. Den borgerliga begravningen leds av en officiant. Byrån ordnar också en minnesstund i Älvängen, efter de anhörigas önskemål. Behövs rådgivning kring familjejuridik kan byrån stå till tjänst med detta. För att lämna sina önskemål går det att beställa ett formulär via hemsidan.

Kontaktuppgifter:

Kapellvägen 7
446 32 Älvängen
Tel: 0303-33 33 99
E-post: anders@alebegravning.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla i Älvängen erbjuder en personlig rådgivare som hjälper de anhöriga med juridik och begravning. Rådgivaren har god lokalkännedom och lång branscherfarenhet. Det går att kontakta Lavendlas rådgivare via telefon och via ett formulär på hemsidan. Möte kan ske i begravningsbyråns lokaler, per telefon eller hemma hos den anhöriga.

”Går att räkna ut priset direkt på hemsidan”

Lavendla erbjuder rådgivning i alla frågor som kan komma upp, samt inom juridik. Det går att direkt på hemsidan räkna ut vilket pris begravningen kan hamna på. På hemsidan kan man också se vilka kyrkor, kapell och gravplatser som ligger i Älvängen och i hela Ales kommun. Lavendla assisterar vid både kyrklig och borgerlig begravning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0303252011
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Att någon närstående dör är bland det värsta man kan vara med om. Det är svårt att finna ork att ta uti med allt det juridiska efter dödsfallet, för att inte tala om hur krångligt det också kan kännas. I det läget vill man därför vända sig till någon kunnig. För er som bor i Älvängen med omnejd är Wilja Begravningsbyrå ett lokalt alternativ.

”Helhetsgrepp av allt som behöver ordnas”

Byrån tar ett helhetsgrepp av allt som behöver ordnas inför begravningen. För dig i Älvängen med omnejd erbjuds du hjälp med såväl planering av begravningen, som utformning av ceremonin, transport med mera. På hemsidan kan du skräddarsy val av kista, urna, ceremonivärd och annat.

Kontaktuppgifter: 

Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida