Begravningsbyrå Askim

Karta över Askim

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Askim

Letar du efter en begravningsbyrå i Askim? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Gillis Edman Begravning & Familjerätt

Gillis Edman begravningsbyrå i Askim sätter människan i fokus och prioriterar ett personligt bemötande. För att öka tryggheten hos sina kunder svarar de i telefon dygnet runt. Grundaren Gillis Edman började arbeta i begravningsbranschen som tonåring, och fyrtio år senare är hans livsverk en av Sveriges största byråer inom branschen.

”Den första HBTQ-certifierade begravningsbyrån”

Byrån vägleder och hjälper de anhöriga genom begravning och sorg. De kan också assistera med familjejuridiska frågor. De är den första begravningsbyrån i Sverige som är HBTQ-certifierad, vilket innebär att de arbetar med normkritik och likabehandling. Byrån skapar en personlig begravning tillsammans med de anhöriga, inklusive val av gravsten och transport. De erbjuder handledare inom sorgbearbetning.

Kontaktuppgifter:

Askims Kyrkväg 46
436 42 Askim
Tel: 031 – 355 40 00
E-post: info@gillisedman.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

År 2014 startades Fenix med en önskan om att ha kundens önskemål i fokus. Grundarna har efter egna erfarenheter av branschen velat göra begravningen enkel att planera och erbjuder anhöriga full kontroll. Under flera år har denna begravningsbyrå i Askim fått utnämnandet ”årets företag”.

”Boka färdiga paket i lugn och ro”

Rådgivaren har helhetsansvaret och anhöriga får göra egna val för att begravningen ska bli personlig. Boka färdiga paket och välj i lugn och ro hur detaljerna ska bli. Ceremonin kan anpassas efter tro eller göras borgerlig. Fri rådgivning och offert erbjuds. Vi kan även hjälpa till med ekonomi och juridik i samband med dödsfall och begravning.

Kontaktuppgifter:

Marconigatan 13
421 44 Västra Frölunda
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida