Begravningsbyrå Skövde

Är du i Skövde och letar efter en begravningsbyrå för att ordna din älskades begravning? Det finns många byråer som kan hjälpa till. Kanske är det dags att börja ordna med en byrå i Skövde.

Att göra det kommer att göra denna process mycket enklare för inte bara familjen utan även för den avlidne personen. Att planera i förväg kommer att vara fördelaktigt för alla inblandade i processen att ordna en begravningsbyrå i Skövde.

Det kan tyckas svårt till en början men när man väl kommer igång börjar allting kännas bättre. Alla begravningar är olika eftersom varje person har sin egen unika livshistoria som måste hedras under deras dödsfirande ceremoni eller minnesgudstjänst.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du nyligen förlorat en nära anhörig?

I så fall söker du förmodligen en byrå som kan ordna begravningen. Vi kan hjälpa dig. Vårt expertteam har arrangerat begravningar i Skövde i många år och vi har all den erfarenhet som krävs för att göra denna svåra tid lättare för din familj.

Du behöver inte oroa dig för någonting när det gäller begravningsarrangemang eftersom vår personal tar hand om allt från början till slut, inklusive kremering eller begravningstjänster. Vi ger också vägledning genom varje steg i processen om det behövs, och ser till att dina önskemål uppfylls oavsett vad de är.

Bästa begravningsbyrå i Skövde

Om du vill ordna en begravning i Skövde är det bäst att hitta en byrå som har varit verksam lokalt i många år. Personalen på begravningsbyrån kommer att ha stor kunskap om det lokala området och kan ge råd om alla aspekter av att ordna en begravning.

Företaget erbjuder också en rad tjänster som blommor och handbuketter samt klädförslag för dem som deltar i begravningar.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allt åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Hitta ro under denna svåra tid.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Skövde?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Skövde. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Skövde?

Pris för begravning i Skövde varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Skövde

Ceremonin är inte religiös och har inga religiösa symboler eller ritualer. En civil begravning kan hållas på en begravningsbyrå, en kyrkogård, ett krematorium eller på någon annan plats som godkänts av lämplig markägares tillstånd.

Begravningsblommor i Skövde

Det finns många människor i Skövde som arrangerar blommor till begravningar. Kolla på nätet för recensioner och priser.

Begravningsklädsel i Skövde

Det är viktigt att tänka på att dina kläder ska återspegla begravningens formella karaktär.

Vilken klädsel som passar för en formell eller ceremoniell begravning beror på vad du vet om den avlidne. Om du inte kan ta reda på vilken klädkod som gäller rekommenderas formella svarta kläder. För informella begravningar är mörka färger lämpliga.

Begravningskista och urna i Skövde

Det finns begravningsbyråer i Skövde som kan tillhandahålla kistor och urnor.

Karta över Skövde

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Skövde

Letar du efter en begravningsbyrå i Skövde? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Hultströms Begravningsbyrå

Hultströms begravningsbyrå i Skövde är ett familjeföretag där Ann-Britt och Gunnar Hultström samt deras dotter Madelene Klasson arbetar. Företaget startades år 1995 av Gunnar och är auktoriserat av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Byrån har jourtelefon hela dygnet. De vill med omtanke och respekt skapa en personlig och värdig begravning för de anhöriga.

Hjälp att anordna ett vackert avsked

Begravningsbyrån i Skövde hjälper till med allt det praktiska kring dödsfallet, som att utforma dödsannons, boka kyrka eller kapell och ordna kontakt med präst samt andra medverkande.

S:ta Birgittas kapell kan bokas för borgerliga begravningar. Kyrkobyggnaden ligger mellan två forntida gravar och har ett brant skiffertak. S:ta Birgittas kyrkogård är täckt av frodigt gräs och erbjuder minneslund samt urngravar och kistgravar.

Kontaktuppgifter:

Rydbergsgatan 2
541 70 Skövde
Tel: 0500 – 46 11 60
E-post: info@hultstroms.com
Till deras hemsida

Fonus
Repslagaregatan 4
541 30 Skövde
Tel: 0500-48 60 80
E-post: skovde@fonus.se
Till deras hemsida

Bloms Begravningsbyrå
Varnhemsgatan 20 E
541 31 Skövde
Tel: 0500 – 41 30 94
E-post: info@blomsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 050-027 10 05
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Skövde
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida