Begravningsbyrå Skene

Karta över Skene

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Skene

Letar du efter en begravningsbyrå i Skene? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Göte Anderssons Begravningsbyrå

I Skene finns begravningsbyrån Göte Anderssons Begravningsbyrå som har en personalstyrka om fyra individer. Byrån har dessutom en kvalitetsstämpel över sig tillsammans med 400 andra begravningsbyråer i Sverige – de är nämligen auktoriserade och har genomgått utbildningar.

QR-koder på gravstenar

Göte Anderssons Begravningsbyrå är en modern byrå som infört QR-koder som kan fästas på gravstenar. Det innebär att en anhörig till en avliden kan sätta på en QR-kod som besökare på kyrkogården kan scanna av med sina mobiler. Då dirigeras man till en webbsida som hedrar den avlidnes minne. Byrån tillhandahåller vanliga tjänster som juridisk hjälp, begravningsplanering och annat stöd.

Kontaktuppgifter:

Örbyvägen 11
511 61 Skene
Tel: 0320 – 400 58
E-post: skene@gote-anderssons.se
Till deras hemsida

Lavendla

I Skene återfinns Lavendla som hjälper till att planera och anordna begravningar, såväl borgerliga som kyrkliga. Till hjälp finns fyra stycken begravningsrådgivare. Man kan om man behöver det få både ekonomiskt stöd eller juridisk hjälp beträffande exempelvis arvstvister eller tvister som rör den avlidnes sista vilja.

Begravningsplatser

På hemsidan finns fyra olika kyrkor listade, dessa är kopplade till begravningsbyrån på så sätt att det där kan ordnas begravning på respektive kyrkas begravningsplats. Begravningsbyrån är behjälplig med alla sorters frågor, inklusive dem om olika typer av begravningar i olika religioner. Lavendla är till för alla som vill nyttja dess tjänster.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0320-21 03 31
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja i Skene är en modern och flexibel begravningsbyrå i vars anspråk är modesta. Enkla begravningar är lätta att be om hos den här byrån med tre stycken begravningsrådgivare. Hos Wilja kan man anordna såväl kristen som judisk och muslimsk begravning samt borgerlig.

Hjälper till med begravningsprogram och musik

Wilja hjälper till med checklistor inför begravningen, begravningsprogram, musik och allt annat som kan tänkas komma på tal vid begravningar. Man kan även beställa kistor, urnor och blommor samt diverse kort med mera, vilket gör hela processen praktisk för många människor. Företaget har som mål att din vilja står högst upp på agendan.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida