Begravningsbyrå Trollhättan

Det är inte lätt att planera en begravning, men det finns organ som kan hjälpa till. Du behöver inte gå igenom detta ensam. Begravningsbyrån i Trollhättan tar hand om alla arrangemang åt dig så att du kan fokusera på sorgen.

När någon går bort är det en av de svåraste tiderna i livet. Ett sätt att hantera förlusten är att planera deras begravning, vilket hjälper till att ge ett avslut och ger även familjen en möjlighet att ta farväl.

Begravningsgudstjänster inkluderar vanligtvis en besöks- eller visningsgudstjänst som följs av en minnesgudstjänst där hyllningar ges och minnen delas om den avlidna personen. Om så önskas kan kremering ske efter någon av dessa gudstjänster eller någon gång tidigare om det krävs enligt lag.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du förlorat en nära anhörig nyligen

Om så är fallet kan vi hjälpa dig. Vi är begravningsbyrå i Trollhättan och vi vill hjälpa dig att ordna den perfekta begravningen för din älskade. Det är viktigt att personen som har dött blir ihågkommen på rätt sätt och med värdighet. Därför erbjuder vi en rad olika tjänster från kremering till begravning, samt tillgodoser alla budgetar.

Du kan hitta en byrå nära dig på vår hemsida eller genom att ringa oss idag! Vårt team är redo att svara på alla frågor du kan ha om att ordna begravningar i Trollhättan – det är bara att ringa oss nu.

Bästa begravningsbyrå i Trollhättan

Letar du efter en begravningsbyrå i Trollhättan? Hitta den bästa begravningsbyrån här. Vi har allt du behöver för att ta hand om din närstående.

Här på vår begravningsbyrå erbjuder vi allt från att arrangera begravningar och ge förslag på kläder till att ta hand om praktiska saker som blommor och handbukett. Det finns inget som är för stort eller för litet för oss att hantera.

Standardförmåner:

– Begravningsbyrån är alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga förmåner:

– Hitta frid och avslut efter att ha förlorat en nära anhörig.

– Bli behandlad som en familj när du ordnar en begravning för någon som står dig nära.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Trollhättan?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Trollhättan. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Trollhättan?

Pris för begravning i Trollhättan varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Trollhättan

I Trollhättan finns olika borgerliga begravningar. De är tillgängliga för personer som vill ha en egen grav eller begravas tillsammans med andra familjemedlemmar. Staden erbjuder också kremeringar, det billigaste alternativet om du vill slippa kostnaderna för en begravning.

Begravningsblommor i Trollhättan

Begravningsblommor kan ordnas i samband med dödsfallet eller i förväg. De finns i olika färger och stilar, inklusive kransar, kors och andra former.

Begravningsklädsel i Trollhättan

Trollhättan erbjuder många olika typer av begravningskläder. Många väljer att bära en mörk kostym eller klänning, men andra kanske vill bära färger som är mer ljusa och glada.

Begravningskista och urna i Trollhättan

Det finns många begravningsbyråer i Trollhättan som erbjuder kistor och urnor. Kolla på hemsidan för priser och recensioner av dessa tjänster.

Karta över Trollhättan

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Trollhättan

Letar du efter en begravningsbyrå i Trollhättan? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Trollhättan ger de anhöriga möjlighet att boka möte på deras kontor, via telefon eller i det egna hemmet.

De har varit verksamma sedan början på 2014 då grundaren Jakob Nordström såg bristen på öppenhet i branschen och ville skapa en ny sorts begravningsbyrå, med öppenhet som ledord.

Berätta om dina önskemål kring hur begravningen ska se ut

För en trygg miljö kan de anhöriga komma till kontoret hos begravningsbyrån i Trollhättan. Där går det att ställa frågor och kommunicera önskemål kring hur begravningen ska se ut.

En kyrklig begravning kan hållas i en av de fyra kyrkorna på orten. Trollhättans kyrka är mest populär, med sitt vackra gröna koppartak. Ett kapell på Håjums begravningsplats kan användas för en borgerlig begravning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0520-21 13 06
Storgatan 48, Trollhättan
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Kungsgatan 27
461 30 Trollhättan
Tel: 0520-101 25
E-post: trollhattan@fonus.se
Till deras hemsida

Blixt Begravningsbyrå
Kungsporten 3
461 31 TROLLHÄTTAN
Tel: 0520 – 377 00
E-post: info@blixtbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Trollhättan
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida