Begravningsbyrå Mölndal

Det är svårt nog att förlora en älskad person. Det blir ännu svårare när du inte vet hur du ska gå tillväga för att ordna begravningen.

Därför har vi sammanställt den här listan över begravningsbyråer i Mölndal som kan hjälpa dig att ordna din älskade persons begravning eller kremering och alla relaterade tjänster.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att planera en begravning

Det är därför vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta begravningsbyrån i Mölndal för dina behov. Vi har en omfattande lista över byråer som ordnar begravningar åt dig, och allt du behöver göra är att berätta för oss vilken typ av tjänst du vill ha och när den ska ske.

Du behöver inte oroa dig för något annat – låt oss bara veta vilket datum som passar ditt schema bäst så tar vi hand om allt annat. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din budget är, med vår hjälp finns det ingen anledning att inte ge den avlidne ett avsked som han eller hon förtjänar.

Kontakta någon av byråerna på den här sidan så hjälper de gärna till att ordna dessa arrangemang åt dig.

Bästa begravningsbyrå i Mölndal

Mölndals bästa begravningsbyrå är ett företag med många års erfarenhet och ett utmärkt rykte. De tar hand om dina nära och kära som de skulle ta hand om sin egen familj. Personalen på den bästa begravningsbyrån i Mölndal är dedikerade till att ge dig bästa möjliga service, oavsett vilka behov eller krav du har.

När du kontaktar dem känns det inte som om du kontaktar ett företag – det känns personligt. Det beror på att de har skapat en varm atmosfär där alla får känna sig välkomna och omhändertagna.

Bästa begravningsbyrå hjälper dig att guida dig genom allt som kan vara involverat när man arrangerar en begravning, från planering av ceremonin ner till att välja lämpliga kläder för dem som deltar i evenemanget. Du kommer att få reda på vad allt kostar, vilka olika alternativ som finns och vad du måste göra härnäst.

Vi guidar dig i varje steg på vägen så att din älskade får ett perfekt avsked. Du kommer inte att ångra att du valde dem som ditt favoritföretag för dessa tjänster.

Standardförmåner:

– Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att ge dig den bästa begravningen.

– Du kan välja mellan olika begravningspaket och tillägg för att göra din älskade persons begravning lika unik och minnesvärd som de var.

Känslomässiga förmåner:

– Den sinnesfrid som kommer med vetskapen om att allt är ordnat – du behöver inte oroa dig för någonting under denna svåra tid.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Mölndal?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Mölndal. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Mölndal?

Pris för begravning i Mölndal varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Mölndal

En borgerlig begravning är öppen för alla religioner och kan vara religiös eller icke-religiös. Borgerliga begravningar är prisvärda. Om personen vill kan han eller hon få ett träd planterat till sin ära i stället för blommor.

Familjerna kan också välja om den avlidne ska kremeras eller begravas. Valet av religiös tillhörighet kan ange var begravningen kommer att äga rum och vilken tid på dygnet den äger rum.

Begravningsblommor i Mölndal

Det finns många alternativ för att ordna begravningsblommor i Mölndal. Ett alternativ är att bestämma vad du vill ha och ordna det själv. Ett annat alternativ är att beställa från en florist som skapar ditt önskade arrangemang.

Begravningsklädsel i Mölndal

Begravningskläderna ska vara bekväma och respektfulla. Du kommer troligen att känna dig mer bekväm om du klär dig i något neutralt, men bär inget alltför formellt. Det är bäst att undvika starka färger, blommor, tofsar eller taft som alla är traditionella drag i begravningskläder.

Bär matchande kläder med personens släktingar för att visa respekt för dem, men undvik att bära svart.

Praktiska skor är bäst eftersom de ger dig ett visst skydd mot smuts och andra potentiella faror på marken.

Begravningskista och urna i Mölndal

Krematoriet måste tillhandahålla kistan och urnan för den enskilde. Det är inte begravningsbyråerna som ska göra det.

Karta över Mölndal

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Mölndal

Letar du efter en begravningsbyrå i Mölndal? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fonus

Fonus är en begravningsbyrå i Mölndal som har lokala samarbeten med andra företag vilka ordnar mat, dryck och blommor till minnesstund efter begravningsceremonin.

Församlingar i närliggande Göteborg och Kungsbacka arbetar tillsammans med kontoret i Mölndal. En begravningsceremoni arrangerad av Fonus blir en hyllning och ett personligt avsked.

Ordna begravningsceremonier inom olika religioner

Begravningsbyrån i Mölndal kan ge juridisk rådgivning via sitt samarbete med Familjens Jurist, en byrå inom familje- och privatjuridik. Begravningsbyrån kan också ordna ceremonier inom olika religioner och även avsked i borgerlig regi.

En kyrklig begravning kan hållas i centrala Fässbergs kyrka som är utförd i nygotisk stil. Även Toltorpskyrkan finns tillgänglig, byggd i stilen 1920-talsklassicism.

Kontaktuppgifter:

Göteborgsvägen 3
431 30 Mölndal
Tel: 031-85 98 50
E-post: molndal@fonus.se
Till deras hemsida

Mölndals Begravningsbyrå
Tempelgatan 1
431 30 Mölndal
Tel: 031 – 27 03 12
E-post: molndal@ekenveds.se
Till deras hemsida

Lavendla
Toltorpsgatan 125
431 41 Mölndal
Tel: 031-361 86 09
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Mölndal
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Tel: 031-10 78 19
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tempelgatan 1 A
431 30 Mölndal
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida