Begravningsbyrå Mölnlycke

Att förlora någon man älskar är svårt. Begravningen är det sista avskedet, och det är viktigt att allt går rätt till för din älskade.

Det betyder inte att du måste göra allt arbete själv. Det finns gott om begravningsbyråer som kan hjälpa dig att planera en begravning i Mölnlycke med alla detaljer som tas om hand så att du inte behöver oroa dig för något annat när denna sorgliga händelse inträffar i ditt liv.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Har du förlorat en nära anhörig?

I så fall beklagar vi din förlust. Vi vill hjälpa dig genom denna svåra tid och se till att allt tas om hand på rätt sätt. Därför har vi ett erfaret team på plats som kan ordna begravningsgudstjänsten i Mölnlycke åt dig. Allt du behöver göra är att låta oss veta vilken typ av ceremoni eller minnesgudstjänst som skulle passa bäst och vårt team tar hand om resten.

Vår personal är här för att stödja dig i varje steg – från att ordna detaljerna med respekt och värdighet, till att tillhandahålla en vacker plats för din ceremoni eller minnesgudstjänst, ända tills de utför de sista uppgifterna.

Bästa begravningsbyrå i Mölnlycke

Att hitta en begravningsbyrå i Mölnlycke kan vara svårt, även om du vet vad du letar efter. Därför har vi skapat den här listan över de bästa begravningsbyråerna i Mölnlycke. Målet är att göra det lättare för människor att hitta och jämföra begravningsbyråer i sitt närområde, så att de kan välja en som uppfyller deras behov och budget.

Vi har också inkluderat några hjälpsamma funktioner och tips om hur du kan förbereda dig känslomässigt inför ditt kommande besök hos en begravningsbyrå i Mölnlycke

Standardförmåner:

– Du kan hitta en begravningsbyrå i Mölnlycke som ligger nära dig.

– Begravningsbyråerna erbjuder olika paket beroende på din budget, så du kan välja det som passar dina behov.

Känslomässiga fördelar:

– Om du sörjer finns de där för dig och lägger all sin uppmärksamhet på att se till att allt blir perfekt för din älskade.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Mölnlycke?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Mölnlycke. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Mölnlycke?

Pris för begravning i Mölnlycke varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Mölnlycke

En borgerlig begravning är ett enkelt sätt att ta farväl av en älskad person. Du kan välja mellan begravning eller kremering eftersom Mölnlycke har båda. Om du vill kan blommor och ett minneskort tillhandahållas.

Vi erbjuder kremering i Mölnlycke för alla personer som inte har mycket medel att betala för sin egen begravningsceremoni. Vi erbjuder också tjänster som köp av en urna eller metallkista, gravmarkering samt öppning och stängning av gravplatsen vid behov.

Begravningsblommor i Mölnlycke

Mölnlycke erbjuder begravningsblommor i olika färger med olika blomsterarrangemang. De levereras med ett kort som säger vad de betyder, eller så kan du komma med ett eget meddelande.

Begravningsklädsel i Mölnlycke

Vilken begravningsklädsel du bör ha på dig vid en begravning i Mölnlycke beror på kulturen.

Vissa kulturer vill kanske att du ska bära formella kläder, medan andra är mindre stränga när det gäller vad du ska ha på dig.

Det är bäst att fråga värdarna om denna information eller tala med någon som har varit på en begravning som de skulle rekommendera.

De kommer att veta vad som är lämpligt för kulturen och vad andra deltagare vid evenemanget sannolikt kommer att ha på sig.

Begravningskista och urna i Mölnlycke

Begravningskista och urnor kan tillhandahållas av en begravningsbyrå i Mölnlycke. De hyr ut nödvändig utrustning och ordnar transporten av den avlidne till krematoriet eller begravningsplatsen.

Karta över Mölnlycke

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Mölnlycke

Letar du efter en begravningsbyrå i Mölnlycke? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

C.E.B. Christer Eriksson Begravningsbyrå

C.E.B Begravningsbyrå i Mölnlycke ägs av Marie som tillsammans med sin man Lasse arbetar på byrån. Ursprungligen var det Maries far Christer Eriksson som drev byrån.

Den familjeägda byrån har som mål att förverkliga de anhörigas önskemål, och att hjälpa dem att utforma begravningar som blir ljusa och personliga minnen.

En hjälpande hand för att skapa personliga minnen

Begravningsbyrån i Mölnlycke har ett stort utbud av urnor och kistor som de anhöriga kan välja mellan. Även blommor, catering och juridiska frågor kan byrån stå till tjänst med.

För att hålla en kristen begravning finns Råda kyrka, en röd kyrkobyggnad med en takmålning i barockstil från 1734. Kikås kapell kan också användas som ceremonilokal.

Kontaktuppgifter:

Ekedalsvägen 435
24 Mölnlycke
Tel: 031-88 21 00
c.e.b-begravningsbyra@telia.com
Till deras hemsida

Gillis Edman Begravning & Familjerätt
Ekdalavägen 2
435 30 Mölnlycke
Tel: 031-35 4000
E-post: info@gillisedman.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Mölnlycke
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Tel: 031-10 78 19
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Gamla Kronvägen 54
433 33 Partille
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 031-361 85 20
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida