Begravningsbyrå Orust

Karta över Orust

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Orust

Letar du efter en begravningsbyrå i Orust? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fenix Begravningsbyrå

Fenix begravningsbyrå har bedrivit sin verksamhet på Orust sedan 2014. Deras målsättning är att ge de anhöriga fullständig kontroll över varje aspekt på begravningen. De vill vara en juste begravningsbyrå med service, enkelhet och fast pris som ledord. Med avancerad teknik blir planeringen lätt att genomföra för de anhöriga.

”All rådgivning och själva offerten är gratis”

Det går att få hjälp hemifrån via telefon, internet eller vid ett möte. De anhöriga kan också komma till kontoret på Orust. All rådgivning och själva offerten är gratis. När mötet är över bokas ett andra möte med en präst eller officiant, där ceremonin bestäms. Fenix sköter sedan det praktiska medan de anhöriga går på begravningen.

Kontaktuppgifter:

Strandvägen 12 A
444 22 Stenungsund
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Orust har personliga rådgivare med bred lokalkännedom, som hjälper de anhöriga med juridik och begravning. För ett personligt möte går det att boka tid via telefon eller mejl. Det går också att direkt räkna ut vilket det slutgiltiga priset blir, och få en kostnadsfri offert på nätet.

”Byrån kan rekommendera flera olika begravningsplatser och minneslundar”

Lavendla kan anordna kyrkliga begravningar i alla kyrkor som ligger på Orust. Den vackra Flatö kyrka och Långelanda kyrka är några exempel. Det går också att få en borgerlig begravning via byrån, i Rörastugan. Byrån kan rekommendera flera olika begravningsplatser och minneslundar med utgångspunkt från de anhörigas önskemål.

Kontaktuppgifter:

Tel: 030-474 54 49
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå på Orust är en modern byrå där anhörigas behov är största fokus. Om man föredrar att se över och jämföra alternativ i lugn och ro hemma samt planera och boka det mesta själv så finns den möjligheten här.

”Planera och boka en begravning på Orust själv via hemsidan”

På Wilja begravningsbyrås hemsida kan man enkelt och överskådligt se alla tjänster och priser som erbjuds. Man kan dessutom planera och boka en begravning på Orust själv via hemsidan, till ett rabatterat pris. Behöver man hjälp eller rådgivning kan man snabbt och enkelt få hjälp via telefon eller mejl.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida