Begravningsbyrå Upplands-Bro

Karta över Upplands-Bro

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Upplands-Bro

Letar du efter en begravningsbyrå i Upplands-Bro? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Fondkistan

Fondkistan är en personlig, mindre begravningsbyrå i Upplands-Bro som assisterar kring allt det praktiska vad gäller begravning och dödsfall. De är också aktiva i Kungsängen och tar på sig uppdrag i hela Stockholm. Samma person assisterar de anhöriga från första mötet till sista kontakten. Inga önskemål är för stora för byrån.

”Valfrihet till en rimlig kostnad”

Denna begravningsbyrå i Upplands-Bro vill ge valfrihet till en rimlig kostnad. Fondkistan utgår därför från ett grundpris där kista, svepning, kontakt med myndigheter och mer ingår. Utöver detta kan andra tjänster adderas, exempelvis dödsannons och blomsterarrangemang. Begravningen kan hållas i ljusa och fridfulla Kungsängens kyrka eller en annan önskvärd plats.

Kontaktuppgifter:

Östervägen 4
196 30 Kungsängen
Tel: 08-581 730 20
E-post: anders.noren@fondkistanupplandsbro.se
Till deras hemsida

Lavendla

På begravningsbyrån i Upplands-Bro arbetar rådgivare med lång erfarenhet och med god kännedom om Upplands-Bro med omnejd. Vid kyrklig begravning finns till exempel samarbeten med Kungsängens kyrka, Håtuna kyrka och Låssa kyrka. Utöver Upplands-Bro finns Lavendla på flera orter i Sverige, från Lund i söder till Arvidsjaur i norr.

”Få hjälp med både det juridiska såväl som det praktiska”

De personliga begravningsrådgivarna hos begravningsbyrån i Upplands-Bro hjälper till med både juridiska frågor och allt kring begravningen. De erbjuder ett personligt stöd genom hela processen vid ett dödsfall. På hemsidan kan du boka in ett personligt möte eller själv välja att räkna ut pris och få en offert.

Kontaktuppgifter:

Tel: 08-40 83 20 00
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå i Upplands-Bro ser till att göra begravningsprocessen enkel, genom att erbjuda sina kunder att ordna med sina begravningar hemifrån via hemsidan.
Förutom i Upplands-Bro erbjuder Wilja även sina tjänster bland annat i Karlskrona och Ronneby.

”Beställ att från kistor till kort och fotografier till begravningen”

Man kan välja något av deras färdiga upplägg, eller designa sitt eget. Hos Wilja kan man beställa allt från kistor till kort och fotografier och de kan även ordna med transporter av olika slag, för att säkerställa en respektfull och säker transport av kistan eller urnan.

Skulle man vilja träffas fysiskt med en begravningsbyrå i Upplands-Bro så kan de ordna så att du får ett personligt möte med en begravningsrådgivare.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida