Begravningsbyrå Jakobsberg

Karta över Jakobsberg

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Jakobsberg

Letar du efter en begravningsbyrå i Jakobsberg? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

På Lavendlas begravningsbyrå i Jakobsberg kan du boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera allt praktiskt kring begravningen. Det kan vara passande för dig som befinner dig i ett av livets svåraste stunder. Att mista en anhörig är aldrig lätt och då kan det vara bra att ta hjälp av någon som vet hur man skapar en värdig och vacker begravningsceremoni.

För att komma i kontakt med Lavendla kan du ringa in, mejla och även boka in fysiska besök. I lugn och ro kan ni prata igenom vilken typ av begravning som ni vill skapa för att hylla den anhörige som nu inte längre är med er.

”Välj mellan borgerlig och kyrklig begravning”

När det kommer till olika typer av begravningar kan man välja mellan kyrklig eller borgerlig. Den kyrkliga begravningen är den vanligaste och hålls i en kyrka och leds av en präst. Det är ganska vanligt också att man har en organist som spelar på orgeln, vilket är ett traditionellt sätt att hedra den avlidne. Exempel på en trevlig kyrka i området där begravningen kan hållas är Maria kyrka.

Skulle ni föredra en borgerlig begravning så kommer det ge er lite större frihet att skapa en ceremoni som bättre passar era egna önskemål. Via begravningsbyrån i Jakobsberg kan ni komma i kontakt med en officiant som utformar själva ceremonin tillsammans med er. Platsen för detta skulle kunna vara ett vackert kapell som finns i området.

Kontaktuppgifter:

Tel: 08-40 83 20 00
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Gjutarplan 27
176 71 Järfälla
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 08-15 64 30
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida