Begravningsbyrå Märsta

Nyligen förlorade du någon som stod dig nära. Du har känt dig lite vilsen och överväldigad av uppgiften att behöva hitta begravningsbyrå i Märsta för din älskade.

Den här sidan kommer förhoppningsvis att hjälpa till att ta bort en del av den bördan från dina axlar genom att ge dig tips på hur du kan hitta en byrå som kan hjälpa till att ordna en begravning i Märsta för din älskade.

Ta reda på vilken typ av tjänster de erbjuder – Begravningsbyråer bör kunna erbjuda alla typer av tjänster som rör begravningar, såsom planering, arrangera logistik som mat och blommor, leda själva ceremonin (t.ex. genomföra minnesstunder eller andra religiösa ritualer), tillhandahålla transport (t.ex. limousiner).

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Du har precis förlorat en nära anhörig och letar efter en begravningsbyrå i Märsta?

Vi vet att detta är en känslomässig tid. Därför vill vi hjälpa dig att hitta rätt begravningsbyrå, så att du kan fokusera på att sörja och läka. Vårt team av yrkesmän tar hand om allt från början till slut, så allt du behöver göra är att välja den typ av ceremoni eller minnesstund som bäst passar din älskade persons personlighet.

Vi förstår hur svårt det kan vara att planera en begravning under en så svår tid. Därför är vårt mål inte bara att tillhandahålla utmärkta tjänster utan också att erbjuda stöd under hela processen.

Bästa begravningsbyrå i Märsta

Med så många begravningsbyråer i Märsta kan det vara svårt att hitta den bästa. En bra begravningsbyrå har en välkomnande personal och ger dig all relevant information om priser och praktiska saker.

De kommer också att erbjuda specifika förslag på kläder att bära till din älskades begravning. Nedan följer några av de egenskaper som gör att just denna byrå sticker ut bland andra i området.

  • Du får ett trevligt välkomnande.
  • Du får reda på exakt vad som ingår i att ha en begravning som utförs på denna plats; de ger dig en uppskattning av kostnaden också.
  • De ordnar allt som har med din älskades minnesstund att göra.

Standardförmåner:

– Du kan ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

– Personalen är alltid tillgänglig för dig och hjälper dig att hitta en lämplig tid för tjänsten.

– De erbjuder alla typer av tjänster som kremering, begravning, vaka eller besök

Känslomässiga fördelar:

– Känn dig mer säker på vad som händer efter döden.

– Få sinnesro i vetskapen om att allt tas om hand på ett professionellt sätt.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Märsta?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Märsta. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Märsta?

Pris för begravning i Märsta varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Märsta

En borgerlig begravning sker vanligtvis i Märsta stad. Begravningsentreprenören guidar dig genom processen att ordna en begravning, kremering eller annan typ av minnesstund.

Detta inkluderar att hjälpa dig att hitta en kyrkogård som ligger nära ditt hem eller arbete och som har en öppning vid den tidpunkt då du behöver den som mest – vanligtvis inom 48 timmar efter dödsfallet.

Begravningsblommor i Märsta

Begravningsblommor är det perfekta sättet att visa din kärlek och respekt för den avlidne. De är också en påminnelse om att livet fortsätter efter döden, i det som ofta beskrivs som ”livets kretslopp”.

Blommor kan arrangeras i en urna eller till och med runt kistan vid en begravning, men de kan också delas ut till de sörjande under eller efter gudstjänsten. Begravningar är en viktig del av sorgearbetet; det är där vi tar farväl av någon som har gått bort och framför våra kondoleanser till deras familjemedlemmar och vänner.

Begravningsklädsel i Märsta

När du deltar i en begravning är det viktigt att du klär dig respektfullt. Det innebär att du ska ha kläder som är snygga och prydliga och inte alltför flashiga eller färgglada. Det är också en bra idé att undvika att bära något som kan uppfattas som alltför avslappnat. Mörka färger som svart, marinblått eller grått är vanligtvis den lämpligaste begravningsklädseln.

Begravningskista och urna i Märsta

Kista och urna för begravning i Märsta. Den här sidan förklarar vad man bör tänka på när man köper en kista till begravningen för någon som är på jakt efter både kista och urna.

Även om det finns många bra begravningsbyråer i Märsta tar de olika priser för allt de gör. Det är bäst att besöka begravningsbyråns hemsida för att fråga dem hur mycket kista och urna kostar innan du bokar din tid.

Karta över Märsta

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Märsta

Letar du efter en begravningsbyrå i Märsta? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Märsta Begravningsbyrå
Nymärsta Torg 5
195 30 Märsta
Tel: 08 – 591 148 00
E-post: info@marstabegravning.se
Till deras hemsida

Evigheten Begravningsbyrå
Stockholmsvägen 28
195 30 Märsta
Tel: 0200-180 181
E-post: info@evigheten.info
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Nymärstagatan 24
195 30 Märsta
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Fonus
Stationsgatan 3
195 47 Märsta
Tel: 08-709 86 90
E-post: marsta@fonus.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Märsta
Kanalvägen 10
194 61 Upplands Väsby
Tel: 08-15 64 30
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 08221101
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida