Begravningsbyrå Bromma

Det är alltid svårt när en älskad person dör, men när du ska ordna begravningen kan det vara överväldigande. Du kanske inte vet var du ska börja eller vem du ska vända dig till för att få hjälp.

När vi upplever förlusten av en familjemedlem, vän eller kollega och behöver hjälp med begravningsarrangemang i Bromma är detta vad vi erbjuder.

  • Vi tar hand om alla detaljer så att du inte behöver oroa dig för dem.
  • Vi erbjuder olika tjänster inklusive catering och transport samt permanenta minnesgåvor som kremering och havsbegravning.

Oavsett om du föredrar en religiös tjänst eller en sekulär ceremoni kan vår personal tillgodose dina behov. För dem som föredrar kremering hjälper vi till med att fatta dessa beslut också.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Om du letar efter en begravningsbyrå i Bromma kan vi hjälpa dig

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra processen så enkel och stressfri som möjligt. Från att arrangera begravningar till att ta hand om allt pappersarbete – vi tar hand om allt så att du inte behöver oroa dig för någonting.

Du förtjänar sinnesfrid i denna svåra tid och vårt team finns här för dig varje steg på vägen. Låt oss göra det vi är bäst på – hjälpa människor genom deras mörkaste timmar med värdighet och respekt.

Bästa begravningsbyrå i Bromma

Det är en svår tid för dem som har förlorat en nära anhörig. Ibland kan det vara svårt att planera allt på egen hand. Det är i det här läget som du behöver hjälp av en erfaren begravningsbyrå i Bromma.

Chansen är stor att du inte vet vart du ska vända dig eller vilka frågor du ska ställa när du planerar en begravningsbyrå och vill ha svar från någon som förstår dina behov bäst. Det är därför vi finns här.

Vi erbjuder hjälp med alla praktiska saker som rör arrangemanget av en begravning, inklusive blommor, handbukett och till och med förslag på begravningskläder så att du inte behöver oroa dig för dessa arrangemang ovanpå allt annat. Du kommer att finna oss vänliga och tillgängliga samt erbjuda utmärkt värde för pengarna, så ge oss ett samtal idag om du har frågor.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar

– Få sinnesfrid när det gäller att ordna din älskades begravning.

– Vet att någon finns där för dig och kommer att göra allt det tunga arbetet så att du inte behöver oroa dig för något annat än att minnas dem med kärlek.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Bromma?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Bromma. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Bromma?

Pris för begravning i Bromma varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Bromma

En borgerlig begravning i Bromma är en begravning som inte innehåller någon ceremoni, ritual, bön eller löften.

En person kan vilja ha en borgerlig begravning för att han eller hon inte tror på religiösa ceremonier, eller för att han eller hon vill att familjen ska betala för begravningen i stället för att den ska betalas av staten.

Ritualen är mycket enklare än en offentlig begravning. Det finns inga formella böner och det spelas ingen musik under evenemanget. Evenemanget består vanligtvis av nära vänner och familj som samlas för att kunna ta sitt sista farväl innan kistan sänks ner i marken.

Begravningsblommor i Bromma

Det är lätt att säga vem som ordnar begravningsblommor i Bromma. Det kan vara en cateringfirma, begravningsentreprenören eller begravningsbyrån.

Begravningsklädsel i Bromma

När du ska delta i en begravning i Bromma är det viktigt att vara förberedd. Det är bäst att klä sig konservativt eftersom du inte vill förolämpa någon eller distrahera från den historia som berättas. Det är också viktigt att du tar med dig en lämplig gåva till den avlidne.

Begravningskista och urna i Bromma

Det är möjligt för personer som vill ha en begravning i Bromma att få hjälp med kistan och urnan genom att personalen på begravningsbyrån tar hand om dem. Det finns också begravningsbyråer som tillhandahåller denna tjänst.

Karta över Bromma

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Bromma

Letar du efter en begravningsbyrå i Bromma? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Bromma erbjuder möjlighet att boka tid hemma hos de anhöriga, i deras egna lokaler eller via telefon. På hemsidan går det att enkelt räkna ut priset på begravningen, genom att först fatta ett antal beslut gällande kista, blommor och urna. Lavendla har också verksamhet i Falun.

”Få hjälp att organisera ett vackert farväl för din anhörig”

Bromma kyrka har vitfärgade väggar i stenmur och koppargrönt tak. Inne i kyrkan är taket kupolformat och det går att se vackra målningar på tak och golv. Här kan begravningsbyrån i Bromma ordna en kyrklig begravning, med ett bårtäcke som kan lånas av kyrkan om så önskas. Råcksta begravningsplats erbjuder gravkapell för borgerlig begravning.

Kontaktuppgifter:

Ekbacksvägen 28
168 69 Bromma
Tel: 08-50 92 37 08
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Brommaplan 420
168 76 Bromma
Tel: 08-709 86 50
E-post: bromma@fonus.se
Till deras hemsida

Hanssons Begravningsbyrå
Abrahamsbergsvägen 31-33
168 30 Bromma
Tel: 08 – 25 71 17
E-post: info@hanssonsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Klockarebolagets Begravningsbyrå
Brommaplan 409
168 76 Bromma
Tel: 08 – 26 81 10
E-post: bromma@klockarebolaget.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Gustavlundsvägen 167
167 51 Bromma
Tel: 08-15 64 30
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Drottningholmsvägen 334
168 73 Bromma
Till deras hemsida