Begravningsbyrå Sollentuna

Det är aldrig lätt att förlora en älskad person. När du förlorar någon som står dig nära kan det vara svårt för din fysiska och känslomässiga hälsa. Och även om sorgeprocessen varierar från person till person finns det några steg som kan bidra till att göra denna svåra tid lättare för både dig själv och din omgivning.

Det första steget i sorgeprocessen är vanligtvis förnekelse eller chock, vilket innebär att du kanske inte känner för att göra något alls. Denna känsla kommer så småningom att gå över, men om den varar längre än två veckor kan det vara bra att tala med en läkare eller rådgivare om vad som pågår i ditt huvud

Under detta skede finner många människor tröst i att läsa dödsannonser eller titta på bilder av sina nära och kära på nätet eller i fotoalbum.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Hjälp att ordna en begravning för någon som nyligen har gått bort

Vi erbjuder tjänster som gör det så enkelt och stressfritt som möjligt att ordna en begravning. Vårt team består av erfarna yrkesmän som har arbetat med begravningar sedan 1990. Du kan lita på att vi tar hand om allt från början till slut så att allt du behöver göra är att fokusera på att sörja och läka.

Låt våra experter sköta planeringen och organisationen så att du inte behöver oroa dig för något annat än att ta farväl en sista gång. Kontakta oss idag om du vill ha mer information eller vill ha en uppskattning av priset.

Bästa begravningsbyrå i Sollentuna

Att hitta rätt begravningsbyrå i Sollentuna kan vara en svår uppgift, särskilt om du letar efter en pålitlig byrå. I den här artikeln presenteras tre viktiga egenskaper att hålla utkik efter när du väljer begravningsbyrå.

  • Du får ett vänligt välkomnande
  • Du får reda på det exakta priset på en begravningsbyrå och vad det kostar att ordna en begravning hos dem
  • De ordnar allt praktiskt, till exempel begravningsblommor och handbukett och ger till och med förslag på vilka kläder som skulle vara lämpliga vid din egen personliga ceremoni

Om du letar efter en byrå i Sollentuna som kan hjälpa till med att arrangera begravningar eller minnesstunder så kommer den här artikeln att erbjuda några användbara råd om hur du kan se till att du väljer den bästa möjliga byrån.

Standardförmåner:

– Du kan ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att ett proffs tar hand om allting åt dig.

Känslomässiga fördelar:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig att hitta det som är bäst för dig och din familj.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Sollentuna?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Sollentuna. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Sollentuna?

Pris för begravning i Sollentuna varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Sollentuna

En borgerlig begravning är ett bra alternativ för dem som inte har råd med en fullständig service eller inte vill ha en sådan. Det är en enkel, kort ceremoni med endast personens namn och ingen musik.

Ibland innehåller den religiösa läsningar. För att få ha en borgerlig begravning i Sollentuna stad måste du ringa kyrkogården och fråga om deras krav. Kyrkogården brukar ta ut en administrationsavgift som kan variera från kommun till kommun.

Begravningsblommor i Sollentuna

De som ordnar begravningsblommor i Sollentuna stad är de som arbetar med begravningsbyråerna. De brukar samarbeta med familjerna för att ta reda på vilka typer av blommor som passar till olika begravningar som de har arrangerat.

Begravningsklädsel i Sollentuna

Vilken begravningsklädsel ska man ha på sig vid en begravning i Sollentuna stad?

Du bör klä dig blygsamt och använda formella kläder. För män innebär detta vanligtvis att man bär en mörk kostym och slips. För kvinnor kan det innebära att bära en konservativ klänning eller kjol med blus.

Begravningskista och urna i Sollentuna

Det finns många företag som erbjuder kistor och urnor, men de varierar i storlek, kvalitet, pris osv. Det finns ett företag som erbjuder ett brett utbud av kistor och urnor för alla budgetar. Så om du vill veta mer om tillhandahållande av kistor och urnor i Sollentuna stad kan du kontakta dem för fullständig information.

Karta över Sollentuna

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Sollentuna

Letar du efter en begravningsbyrå i Sollentuna? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

För den som söker en traditionell begravningsbyrå men som ändå har ett modernt arbetssätt finns Lavendla begravningsbyrå i Sollentuna. De ger tillgång till en personlig rådgivare som hjälper till med både juridiska frågor och allt som behöver ordnas kring begravningen. Lavendla grundades år 2014 av Jakob Nordström, med målet att förbättra begravningsbranschen.

Få hjälp att skapa ett personligt avsked

En kristen begravning som anordnas av begravningsbyrån i Sollentuna blir ljus, varm och värdig. Sollentuna kyrka är en byggnad som kan användas för ändamålet. Det är en liten kyrka som har ett stort gyllene kors vid altaret.

Vid en borgerlig begravning kan Lavendla boka Silverdalskapellet, som har en varm och rustik känsla med stengolv och bänkar klädda med läder.

Kontaktuppgifter:

Kistagången 16
164 40 Kista
Tel: 08-50 92 26 68
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Aniaraplatsen 6
191 47 Sollentuna
Tel: 08-709 86 19
E-post: sollentuna@fonus.se
https://www.fonus.se/begravningsbyra/sollentuna

IGNIS Sollentuna
Turebergs Torg 2
191 47 Sollentuna
Tel: 08 – 96 26 25
E-post: sollentuna@ignis.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Sollentunavägen 130
191 44 Sollentuna
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Fondkistan
Kungsvägen 26
191 45 Sollentuna
Tel: 08-35 09 30
E-post: anders.noren@fondkistansollentuna.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Sollentuna
Kistagången 20B
164 40 Kista
Tel: 08-15 64 30
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida