Begravningsbyrå Södertälje

Att förlora en älskad person är en oerhört smärtsam och svår upplevelse.

Det kan vara svårt att veta vad man ska göra, och ännu svårare när man sörjer. Ett av de viktigaste besluten du någonsin kommer att fatta i ditt liv är att välja begravningsbyrå i Södertälje för din älskade. Genom att göra det bidrar det till att se till att de får det värdiga avsked som de förtjänar.

Det säkerställer också att deras sista önskemål uppfylls, vilket kanske inte alltid sker om det lämnas upp till vänner och familjemedlemmar som kanske inte känner till dem. För att hitta en byrå i Södertälje som erbjuder utmärkt service med medkänsla och förståelse under denna svåra tid.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att planera en begravning

Vi är här för att hjälpa dig med processen att ordna en begravning, från att välja rätt kista eller urna till att skriva en dödsannons och skicka ut inbjudningar. Du behöver inte göra det ensam.

Låt oss ta hand om allting åt dig så att du kan fokusera på att sörja och läka under denna svåra tid i ditt liv. Vår personal är tillgänglig dygnet runt för att svara på alla frågor eller bekymmer som kan uppstå samt ge stöd under hela processen.

Bästa begravningsbyrå i Södertälje

Det finns många begravningsbyråer i Södertälje. Men du vet inte vilket som är bäst. Du vill hitta en bra begravningsbyrå med överkomliga priser och du vill vara säker på att de tar hand om din älskades begravning, även om det innebär att ordna blommor eller kläder åt dem.

Nu har du fått reda på att det finns företag i Södertälje som tar hand om allt som behövs för minnesstunden inklusive att ordna handbukett och annat. De erbjuder också olika typer av begravningar till rimliga priser, så du kan välja vilken typ som passar dina behov bäst. Om detta låter som vad du söker tveka inte att kontakta dem.

Standardförmåner:

– Du får ett kostnadsfritt samtal om vilken typ av begravningstjänst du vill ha.

– Få stöd från vår engagerade personal dygnet runt

Känslomässiga förmåner:

– Du vet att din nära och kära alltid kommer att behandlas med omsorg och respekt.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Södertälje?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Södertälje. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Södertälje?

Pris för begravning i Södertälje varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Södertälje

En borgerlig begravning hålls för personer som inte är anslutna till en kyrka. Det finns samma tjänster som vid en vanlig begravning, men personen som ska kremeras eller begravas behöver inte dela sin religiösa övertygelse.

En borgerlig begravning kan också kallas offentlig begravning eller sekulär begravning. En civil begravningstjänst kan ordnas genom att kontakta ditt stadsfullmäktige eller begravningsentreprenör.

Begravningsblommor i Södertälje

Det är vanligt att man ordnar blommor till begravningen. Rätt person för detta är en lokal florist.

Begravningsklädsel i Södertälje

Att välja lämplig begravningsklädsel för begravningen är ofta en förbisedd detalj. I allmänhet finns det fyra huvuddelar av klädseln som bör övervägas: svart klänning eller kostym, handskar, hatt och slöja (eller kistöverdrag).

Om man inte har handskar eller en hatt kan man vanligtvis låna en av en vän eller familjemedlem. För en kvinnas klädsel är en svart klänning med en enfärgad kofta också en bra idé att bära. Män kan bära en svart kostym eller byxor med en knäppt vit skjorta och slips.

Begravningskista och urna i Södertälje

Om du behöver en kista eller en urna i Södertälje är det bäst att kontakta en lokal begravningsentreprenör.

Karta över Södertälje

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Södertälje

Letar du efter en begravningsbyrå i Södertälje? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Södertälje ger personlig service där möten kan bokas hemma, i deras lokaler eller över telefon. Det går att räkna ut begravningens pris på hemsidan och där direkt få en offert. Lavendlas syfte är att underlätta för de vars närstående just dött i planeringen av begravningsceremonin som kan vara borgerlig, kyrklig eller i annan tro.

Ordna en traditionell begravning med klockringning

Begravningsbyrån i Södertälje kan ordna en traditionell kyrklig begravning med klockringning, valfri musik och ledning av präst. Sex olika kyrkor finns att välja mellan, där Sankta Ragnhilds kyrka är mycket populär. Den har vackra glasmålningar, gulddetaljer och träsniderier. En borgerlig begravning kan hållas i Löftets kapell som byggdes år 1998. Bårtäcke och CD-spelare finns tillgängligt.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 7
151 72 Södertälje
Tel: 08-40 83 20 00
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Nygatan 16
151 72 Södertälje
Tel: 08-550 613 30
E-post: sodertalje@fonus.se
Till deras hemsida

Södertälje Begravningsbyrå
Jovisgatan 6
151 72 Södertälje
Tel: 08 – 550 303 37
E-post: kontakt@sodertaljebegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Gästgivaregatan 1
151 71 Södertälje
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Södertälje
Tel: 08-15 64 30
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida