Begravningsbyrå Österåker

Karta över Österåker

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Österåker

Letar du efter en begravningsbyrå i Österåker? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Österåker hjälper dig att ordna en värdig, personlig och vacker begravning. Hos dem får du den kunskap som krävs under planeringen av en begravning och kan känna dig trygg under hela processen.

Tjänster

Som kund har du möjlighet att planera och boka begravningen på webbsidan, över telefon eller i ett personligt möte. När du tar kontakt med dem får du en personlig rådgivare som guidar dig genom planeringen och genomförandet av begravningen. Du får svar på dina frågor och funderingar som dyker upp längs med vägen, hjälp med att ta beslut och får även tillgång till juridisk rådgivning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 08-50 92 32 77
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

År 2018 registrerades Wilja Begravning AB och finns nu på orter över hela landet, som till exempel här i Österåker. Grundtanken handlar främst om att erbjuda kunden att vara delaktig i utformningen av begravningen.

Tjänster

Allt som hör till en begravning finns hos Wilja och tjänsterna kan bokas separat. Du som kund kan välja att själv ordna med blommor, planering, program och minnesstund. Det går bra att endast ta hjälp med det som önskas, exempelvis kista eller urna, gravsten, bouppteckning eller transport. Du är fri att planera och genomföra en egen ceremoni på egen hand eller tillsammans med deras värdar i Österåker. Endast kremation och gravsättning behöver utföras av företaget.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 99 61
Epost: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida