Begravningsbyrå Mörbylånga

Karta över Mörbylånga

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Mörbylånga

Letar du efter en begravningsbyrå i Mörbylånga? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Med ett respektfullt och kundfokuserat bemötande, har Lavendla begravningsbyrå i Mörbylånga skaffat sig många nöjda kunder genom åren. De har förstått vikten av att vara närvarande på nätet och har utvecklat möjligheten för sina kunder att sköta begravningsförberedelserna online. Förutom en digital närvaro finns det även på orter som Alvik och Luleå.

”Alltid tillgång till en personlig rådgivare”

Via Lavendla begravningsbyrå i Mörbylånga kan man ordna så begravningen sker i till exempel Gårdby kyrka. Men självklart kan man även välja borgerliga begravningar om så önskas.

Juridiskt stöd går att få via deras juridiska avdelning och oavsett om man väljer att forma begravningen själv via hemsidan eller inte, så har man alltid tillgång till en personlig rådgivare.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0485-58 60 13
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja Begravningsbyrå i Mörbylånga hjälper anhöriga med det svåra. Det går att boka och planera begravningar hos dem direkt via nätet, vid ett telefonsamtal eller ett möte. De har en modern metod för att driva byrå där de anhöriga står i centrum och kan planera begravningen från sitt eget hem.

”En akt med urna eller stilfull begravning”

Wilja har olika begravningsplaner som kunden kan utgå från och sedan anpassa efter egna önskningar. En akt med urna eller en stilfull begravning äger rum i en kyrka eller annan plats utsedd av de anhöriga. Bland de byggnader som man kan välja mellan finns Algutsrums kyrka och Gårdby kyrka. Begravningsbyrån i Mörbylånga erbjuder också borgerlig begravning med officiant.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 79 91
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida