Begravningsbyrå Oskarshamn

Om du nyligen har förlorat en nära anhörig och behöver ordna begravningen finns det många saker som du bör tänka på.

Den första saken är tidpunkten eftersom begravningar kan äga rum så snart som 24 timmar efter dödsfallet eller nån vecka senare. Om det har gått mindre än 24 timmar sedan din nära och kära avled vill du kontakta deras läkare för att få tillstånd innan du går vidare med arrangemangen.

Nästa sak är platsen

Var vill du att de ska begravas? Ska de kremeras? Spelar det någon roll om de var religiösa eller inte? Finns det några familjemedlemmar som bor i området och som vill att de ska begravas lokalt? Ni vill också bestämma om ni vill ha en ceremoni med öppen kista eller inte.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Om du letar efter en byrå i Oskarshamn kan vi hjälpa dig

Vi har arrangerat begravningar i många år och vet allt som finns att veta om denna svåra tid. Vår personal guidar dig genom varje steg i processen så att din älskade får ett värdigt avsked.

Du behöver inte oroa dig för någonting när det gäller att planera en begravning med oss – vi tar hand om allt från början till slut, inklusive val av lämplig plats och catering för evenemanget.

Allt du behöver göra är att berätta för oss vilken typ av tjänst som skulle passa din älskades behov och preferenser, och lämna resten till oss!

Bästa begravningsbyrå i Oskarshamn

Begravningsbyrån i Oskarshamn är en av de bästa tjänsterna att erbjuda. De finns där för dig när du behöver råd om att ordna en begravning, och de guidar dig genom alla beslut som kommer med det.

De ser till att dina nära och kära får det avsked de förtjänar med allt från blommor till kläder. På det hela taget är detta ett av de bästa begravningsbyråerna i staden!

Standardförmåner:

– Du kan hitta rätt begravningsbyrå för dig.

– Ta kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Känn dig trygg i vetskapen om att ett proffs kommer att ta hand om allting åt dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Oskarshamn?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Oskarshamn. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Oskarshamn?

Pris för begravning i Oskarshamn varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Oskarshamn

En borgerlig begravning är en begravning som följer samma rutiner som en begravning, men man kan vara mer flexibel.

Vid en civilbegravning finns en kista eller kista, bårbärare och sörjande personer. Gudstjänsten leds av en begravningsentreprenör. I många fall kommer det också att finnas en öppen kista vid ceremonin.

Begravningsblommor i Oskarshamn

Det finns många begravningsblommor i Oskarshamn. Du bör kolla på nätet för priser och recensioner för att hitta en som passar dina behov bäst.

Vad ska du göra om du är osäker på vilka begravningsblommor du ska köpa?

Du bör ta med dig foton eller bilder av dina nära och kära när du går till blomsterbutiken och be dem hjälpa dig att välja några blommor som passar deras personligheter.

Begravningsklädsel i Oskarshamn

Du bör bära lämplig begravningsklädsel i Oskarshamn för att respektera den avlidne och hjälpa andra i deras sorgeprocess.

Begravningskista och urna i Oskarshamn

Det finns många begravningsbyråer i Oskarshamn som tillhandahåller kistor och urnor. Du bör besöka deras hemsida för att få veta mer om vad de erbjuder.

Karta över Oskarshamn

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Oskarshamn

Letar du efter en begravningsbyrå i Oskarshamn? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Wikholms Begravningsbyrå

Wikholms Begravningsbyrå i Oskarshamn bedriver en traditionell verksamhet byggd på personligt engagemang, kunskap och erfarenhet.

Byrån startades av Axel Heyne år 1915 på Södra Långgatan 3. Hans Wikholm tog över byrån år 1946 och den fick då sitt nuvarande namn. Verksamhetens policy är att alla uppdrag får ta den tid som krävs.

Hjälp att besvara alla frågor om begravningen

När man ska planera en begravning ställs man inför en lång rad frågor. Begravningsbyrån i Oskarshamn har lång erfarenhet av att planera och genomföra ceremonier för alla trosinriktningar.

Det finns flera alternativ när det kommer till lokal för begravningsceremonin. Skogskapellet på Västra begravningsplatsen är uppfört i gult tegel och kan användas för borgerliga begravningar. En kristen begravning kan hållas i Oskarshamns stadskyrka som också den har gul exteriör och nygotisk interiör.

Kontaktuppgifter:

Södra Långgatan 3
572 55 Oskarshamn
Tel: 0491-84050
E-post: info@wikholms.se
Till deras hemsida

Fonus
Köpmangatan 12
572 30 Oskarshamn
Tel: 0491-144 15
E-post: oskarshamn@fonus.se
Till deras hemsida
https://www.fonus.se/begravningsbyra/oskarshamn

Lavendla
Tel: 0491 – 46 51 49
Östra Torggatan 1
572 30 Oskarshamn
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Köpmangatan 1
572 30 Oskarshamn
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Oskarshamn
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 93
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida