Begravningsbyrå Emmaboda

Karta över Emmaboda

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Emmaboda

Letar du efter en begravningsbyrå i Emmaboda? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Emmaboda Begravningsbyrå

Med sitt stora fokus på både den avlidne och de anhöriga erbjuder Emmaboda Begravningsbyrå en högst personlig service. Utöver kontorets öppettider finns även en jour telefon som går att nå dygnet runt. Kyrka eller kapell bokas av begravningsbyrån utifrån de önskemål eller behov som finns från den avlidne och anhöriga.

”En trygg kontakt i samband med dödsfall och begravning”

Som en auktoriserad aktör är Emmaboda Begravningsbyrå en trygg kontakt i samband med dödsfall och begravning. Här erbjuds ett komplett utbud av tjänster som gör det enkelt för de anhöriga. Den erfarna personalen hjälper till med allt från annons, blommor och minnesstund till försäkringar, testamente och gravsten.

Kontaktuppgifter:

Södra Vägen 9
361 31 Emmaboda
Tel: 0471 – 100 27
E-post: info@emmabodabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla

På Lavendla begravningsbyrå i Emmaboda har personalen lång erfarenhet och god lokalkännedom. Lavendla är en begravningsbyrå som finns på flera orter i Sverige och har i sin uppbyggnad strävat efter att göra det enkelt att boka och planera en begravning. Vid en kyrklig begravning i området kring Emmaboda finns bland annat Vissefjärda kyrka, Långasjö kyrka och Algutsboda kyrka.

”Utöver det praktiska finns även någon som hjälper till med det juridiska”

Begravningsbyrån i Emmaboda erbjuder en personlig rådgivare som hjälper till med alla frågor som dyker upp i samband med ett dödsfall. Boka ett möte via deras hemsida eller räkna ut direkt på hemsidan vad begravningen kommer att kosta. Utöver allt praktiskt kring begravningen finns det även en juridisk avdelning som hjälper till med bouppteckningar.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0471-76 33 80
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Hos den här begravningsbyrån ligger hjärtat i att göra det tryggt och enkelt för de anhöriga. Wilja Begravningsbyrå i Emmaboda erbjuder all planering och bokning av begravningen direkt på nätet, via telefon eller personligt möte. Allt kan skötas hemifrån i en trygg och lugn miljö, vilket många önskar i livets svåra stund.

”Det går att planera hela begravningen online”

Wilja är en begravningsbyrå i Emmaboda som erbjuder sina tjänster direkt online och hemsidan innehåller all nödvändig information. Det går att planera begravning och minnesstund utifrån önskemål där Wilja erbjuder olika alternativ som går att boka till ett fast pris. Begravningsbyrån samarbetar med kapell och kyrkor i och omkring Emmaboda.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida