Begravningsbyrå Vetlanda

Du har förlorat någon du älskade. Du måste ordna begravningen, men du vet inte vart du ska gå eller vad du ska göra. Låt oss hjälpa dig. Vi kan guida dig genom processen och ta hand om allting åt dig.

Vi har sakkunniga begravningsentreprenörer som kommer att finnas där med medkänsla och förståelse under denna svåra tid i ditt liv och vägleda dig varje steg på vägen tills vi lägger din älskade till vila.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster: kremering, gravplatser, val av kista – vad som än behövs för en traditionell tjänst eller en alternativ tjänst som grön begravning eller skogsbegravning – kan vi hantera allt från början till slut med värdighet och respekt för dina önskemål.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Vetlanda?

När någon dör kan det vara svårt att veta vad man ska göra härnäst. Du vill ha det bästa för din älskade och dennes familj, men du kanske inte har någon erfarenhet av att arrangera begravningar. Det är där vi kommer in i bilden!

Vi är ett team av proffs som tar hand om allt – från att hitta den perfekta platsen till att samordna alla detaljer. Allt du behöver göra är att berätta för oss vilken typ av tjänst som skulle göra din älskade lycklig, så tar vi hand om resten.

Låt vår omtänksamma personal hjälpa till att skapa en oförglömlig ceremoni som hedrar din älskade och samtidigt firar livets mest värdefulla ögonblick.

Bästa begravningsbyrå i Vetlanda

Med begravningsbyrån i Vetlanda kan du känna dig trygg . Den bästa begravningsbyrån i Vetlanda är inte bara ett företag som ordnar begravningar, de finns där för att hjälpa dig att planera din älskades begravning och göra det så enkelt som möjligt för dig.

De erbjuder råd om vilka kläder man ska ha på sig vid minnesstunden, vilken sorts blommor som passar och till och med hur många personer som kan delta. De vill att du ska veta allt om dina alternativ så att när det är dags för dem att göra sitt jobb kan det ske med värdighet och respekt.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

Känslomässiga fördelar:

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Vetlanda?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Vetlanda. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Vetlanda?

Pris för begravning i Vetlanda varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Vetlanda

Borgerliga begravningar är precis som de begravningar som sker på Vetlanda kyrkogård. Det enda som är annorlunda med en borgerlig begravning är att den inte kräver några av de komplikationer som följer med en traditionell begravning.

Du behöver till exempel inte få ett godkännande från familjeplaneringsnämnden för att din älskades kropp ska kunna läggas till vila eller få en urna, gravsten eller markering placerad på kyrkogården

En borgerlig begravning i Vetlanda är mycket enklare och billigare än att ha en traditionell begravning på Vetlanda kyrkogård. Det är också mindre tidskrävande eftersom det inte finns några särskilda riktlinjer när det gäller att få tillstånd för en borgerlig begravning.

Begravningsblommor i Vetlanda

Kyrkogården står för blommorna. De ger information om vilken typ av blommor de har tillgängliga på sin webbplats eller så kan du ringa dem för att få veta mer om deras utbud. Dessutom är vissa blomsterhyllningar inte tillåtna på alla kyrkogårdar i Vetlanda.

Begravningsklädsel i Vetlanda

Vilken begravningsklädsel ska man ha på sig vid en begravning i Vetlanda?

Begravningskläder till en begravning kan väljas i enlighet med platsens klädkod. Den kan dock även väljas enligt klädkoder för andra tillfällen än begravningar om så önskas.

Svart slips bärs till exempel traditionellt vid formella tillställningar som cocktailpartyn, middagar och danser. Vid religiösa ceremonier är en svart kostym med vit krage lämplig. Klädseln vid begravningsmottagningen beror på om alkohol serveras eller tillåts av familjen.

Begravningskista och urna i Vetlanda

Begravningsbyråer och kyrkogårdar i Vetlanda tillhandahåller urnor och kistor. Urnan anses vara en behållare för att bevara askan, medan kistan används för att innesluta den avlidnes kropp.

Karta över Vetlanda

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Vetlanda

Letar du efter en begravningsbyrå i Vetlanda? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Rendahls Begravningsbyrå

Rendahls Begravningsbyrå i Vetlanda öppnade sin verksamhet år 2006. De är ett lokalt förankrat mindre företag som förstår vikten av att ta kundansvar.

Den lokala särprägeln är viktig för Rendahls. Därför anlitar de främst lokala leverantörer av urnor, kistor och gravstenar. Med genuin professionalitet och medmänsklig omtanke bemöter de sörjande människor.

En begravningsbyrå som sköter allt det praktiska

Begravningsbyrån i Vetlanda stöttar och hjälper familjen genom den första tiden efter dödsfallet. De sköter transport till bårhuset med begravningsbil och kan i samband med detta ordna en minnesstund.

För en kristen begravning kan de boka Vetlanda kyrka med ljus interiör och vackra, färgrika freskomålningar. Även stenbyggnaden Ökna kyrka finns tillgänglig med sitt runda torn.

Kontaktuppgifter till Rendahls Begravningsbyrå:

Storgatan 37 A
574 31 Vetlanda
Tel: 0383 – 140 84
E-post: info@rendahls.com
Till deras hemsida

Fonus
Kullgatan 16
574 31 Vetlanda
Tel: 0383-165 50
E-post: vetlanda@fonus.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Vetlanda
Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla
Tel: 0383246099
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida