Begravningsbyrå Gränna

Karta över Gränna

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Gränna

Letar du efter en begravningsbyrå i Gränna? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Gränna där man enkelt kan anordna en begravning via deras hemsida. De är en väletablerad byrå som finns i bland annat Boden och Göteborg, men man behöver inte vara beroende av plats, eftersom alla förberedelser kan ske via telefon eller deras onlinetjänster på hemsidan.

”Alla kunder kan planera begravningen hemifrån online”

Många val ska göras vid planering av en begravning och därför har Lavendla begravningsbyrå i Gränna en modell för sina kunder att sköta all planering hemifrån online och även erbjudas hjälp via deras juridiska avdelning vid behov. Man väljer själv var och hur begravningen ska ske och en personlig begravningsrådgivare kommer finnas till hands för att underlätta hela planeringen. Exempel på kyrkor där begravningsceremonin kan hållas är Pingstkyrkan och Missionskyrkan, där församlingens pastor håller i ceremonin.

Kontaktuppgifter:

Tel: 039-05 03 20
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja är en modern begravningsbyrå i Gränna som erbjuder en enkel bokning av begravning hemifrån på sin hemsida. De ser de anhörigas behov som grunden i sin verksamhet, och vill att de ska kunna fatta de beslut som krävs utan att känna tidspress. Wilja har drivit sin byrå på orten sedan 2018 och har god lokalkännedom.

”Byrån hjälper gärna till med att planera begravningen”

Wiljas begravningsbyrå i Gränna har färdiga upplägg som de närstående kan välja från och sedan anpassa efter sina önskemål. Byrån hjälper gärna till med planering och de förberedelser som krävs. Begravningsceremonin kan hållas i exempelvis Gränna kapell som ligger vid kyrkogården i staden.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida