Hitta Graven Eskilstuna

Vill du hitta graven i Eskilstuna? Då har du kommit helt rätt. Här kan du snabbt hitta gravplats i Eskilstuna.

I Eskilstuna finns många kyrkogårdar, men det kan vara svårt att hitta den du söker. Därför har vi gjort den här webbsidan med all information om dem och hur man kommer dit. Du kan bläddra ner eller klicka på någon länk för att komma direkt till en kyrkogårdssida.

Du hittar också alla gravar i Eskilstuna här så om din familjemedlem är begravd någon annanstans är det bara att söka på deras namn så kommer de att dyka upp.

Vi hoppas att den här hemsidan hjälper dig!

Klicka här: Hitta Graven Eskilstuna

Hitta Graven Eskilstuna

Vad ska man tänka på när man vill hitta graven i Eskilstuna?

Jag har använt den svenska webbplatsen för att hitta min farfars grav, som ligger på Eskilstuna stadskyrkogård i Sverige. Sajten hade ett alternativ där man kunde skriva in information om var någon var begravd och den skulle sedan ta fram en karta över alla gravplatser inom det området. Detta gör det enkelt för dig att hitta rätt kyrkogård eftersom du inte behöver gå runt och leta efter gravstenar, gräva i register eller något liknande.

Hur hittar man en persons gravplats i Eskilstuna?

Det enklaste sättet att hitta graven är att använda sökfunktionen på denna sajt. Ange bara för- och efternamn på den du söker och välj sedan ”Sök”:

Du kan också prova att kolla på platserna nedan:

* Svensk information om dödsboet

* Svensk dödsorsaksinformation

* Sajter för sökning av gravar i Europa

Var finns graven i Eskilstuna?

Gravarna i Eskilstuna finns på de olika kyrkogårdar som finns i staden. Nedan finns de kyrkogårdar där du kan hitta gravar.

– Eskilstuna krematorium, Eskilstuna

– Mariehem, Eskilstuna

– Kvarndammen, Eskilstunahusvägen

– Rödbergshjälparhjemmet, Elmåsgatan

Hur hittar jag någons gravplats i Eskilstuna?

Du kan vanligtvis hitta en persons gravplatser genom att skriva in namn och efternamn i en sökmotor, till exempel på nätet. Försök om möjligt att använda de latinska bokstäverna i stället för det engelska alfabetet.

Hur tar jag reda på var någon är begraven i Eskilstuna?

Du kan söka efter gravar i Eskilstuna med hjälp av det svenska gravregistret. Du kan ta reda på vem som är begravd på en kyrkogård, var graven ligger och om det finns andra personer (medbegravda) i den.

I det svenska gravregistret finns information om nästan alla gravar som har funnits sedan 2001. Under denna period har mer än 4 miljoner gravplatser registrerats. De äldsta registren går tillbaka till 1724.

Karta över Eskilstuna

Vanliga frågor

Var finns graven i Eskilstuna?

Du kan hitta information om hur du hittar gravplatser iEskilstuna på hemsidan här.

Hur hittar man en gravplats i Eskilstuna?

Alla gravplatser i Eskilstuna är samlade i det här registret och du kan hitta precis den du söker.

Relaterade sidor