Begravningsbyrå Eskilstuna

Det är svårt att förlora en älskad person. Det finns så många beslut att fatta att man inte vet var man ska börja. Du behöver någon som kan hjälpa till med arrangemangen för begravningen i Eskilstuna, men hur hittar du rätt person?

Vi är här för att hjälpa dig! Vi har erfarenhet av att arrangera begravningar i Eskilstuna och tar hand om allting åt dig – från att hitta den perfekta platsen, välja blommor eller musik, organisera catering, förbereda en begravningstalan … listan kan göras lång. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta oss sköta allt.

Om det finns något annat som vi kan hjälpa till med under denna svåra tid är du välkommen att kontakta oss!

Vad händer med kroppen efter begravningen?

En begravning är en ceremoni för att hedra den avlidnes liv

Den avlidna personens kropp är vanligtvis närvarande vid sin egen begravning, och denna kan vara klädd i kläder som var typiska under deras tidsperiod eller som valts av deras familj.

Begravningar hålls ofta av respekt för den avlidne snarare än av religiös övertygelse. De är vanligtvis formella tillfällen, med mycket mindre deltagande från vänner och släktingar än vad ett bröllop eller en annan social händelse skulle ha.

Bästa begravningsbyrå i Eskilstuna

Ingen vill tänka på tanken på en begravning, men det är något som vi alla kommer att uppleva och förbereda oss för. Att planera en begravning kan vara utmattande och tidskrävande, därför är det viktigt att hitta en byrå som man litar på. Om du letar efter ett seriöst företag i Eskilstuna – leta inte längre!

Den bästa begravningsbyrån i Eskilstuna har allt från överkomliga priser till hjälpsam personal som hjälper dig att planera din gudstjänst samt rekommenderar lämplig klädsel. Nu när du vet vart du ska vända dig kan du känna dig trygg med att veta att de sköter allt så att du inte behöver stressa längre än nödvändigt. De erbjuder också förslag på blomsterarrangemang och handbuketter om det behövs.

Standardförmåner:

– En personlig rådgivare som hjälper dig med arrangemangen

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Kunna sörja och sörja i lugn och ro i din egen takt utan att oroa dig för något annat

– Hitta ett avslut och kunna ta farväl ordentligt

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Eskilstuna?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Eskilstuna. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Eskilstuna?

Pris för begravning i Eskilstuna varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Eskilstuna

En borgerlig begravning i Eskilstuna är en tjänst som kan begäras av alla som har avlidit. Begravningen följer samma allmänna mönster, men de religiösa symbolerna saknas. En civilbegravning är till för personer som inte har någon tro eller är anslutna till någon religion. Personer som vill ha en civilbegravning måste betala en summa pengar för denna tjänst som täcker avgiften för krematoriet och gravplatsen.

Begravningsblommor i Eskilstuna

De som ordnar blommorna i Eskilstuna är begravningsflorister. De hjälper till med blommorna och andra aspekter av att ordna en begravning, till exempel blomsterhyllningar eller kransar. Det bästa sättet att hitta en är att söka på nätet efter välrenommerade och lokala florister i Eskilstuna.

Begravningsklädsel i Eskilstuna

Vilken typ av klädsel du bör ha på dig vid en begravning i Eskilstuna beror på vilken typ av gudstjänst det är.

Begravningskista och urna i Eskilstuna

Begravningsföretag kan tillhandahålla kista och urna i Eskilstuna.

Karta över Eskilstuna

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Eskilstuna

Letar du efter en begravningsbyrå i Eskilstuna? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Eskilstuna som skapar vackra avsked, vilket kan ske i en kyrka med en präst eller i ett begravningskapell med borgerlig officiant. Byrån kan arrangera begravningar för alla religioner och försöker alltid uppfylla de anhörigas önskemål. Vid kontakt ger de svar på frågor och funderingar. Företaget har också verksamhet i Gävle.

”Anordna begravningsceremonin i en naturskön miljö”

En kristlig begravning innefattar bland annat griftetal och hålls traditionsenligt efter Svenska kyrkans ordning. Begravningsbyrån i Eskilstuna kan ordna ceremonin i exempelvis Klosters kyrka, som invigdes 1929. Den ligger centralt i staden och har en interiör i rött fasadtegel. För en borgerlig begravning kan Eskilstunas begravningskapell nyttjas, till exempel Sankt Eskils kapell som ligger i naturskön miljö och i anslutning till S:t Eskils kyrkogård.

Kontaktuppgifter:

Köpmangatan 21
633 40 Eskilstuna
Tel: 016-520 14 07
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Kyrkogatan 1B
632 19 Eskilstuna
Tel: 016-17 03 80
E-post: eskilstuna@fonus.se
Till deras hemsida

Eskilstuna Begravningsbyrå
Rådhustorget 1
633 40 Eskilstuna
Tel: 016 – 51 73 80
E-post: info@eskilstunabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Rådhustorget 5 A
633 40 Eskilstuna
010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Eskilstuna
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 93
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida