Begravningsbyrå Norrköping

Det är aldrig lätt att förlora en älskad person. Det är inte bara sorgen över att ta farväl av någon, utan även det praktiska arbetet med att ordna begravningen som kan vara överväldigande. I den här artikeln får du veta hur du hittar en byrå i Norrköping för att ordna en begravning för dig och din familj.

Att lyfta luren och ringa det första samtalet är ofta det svåraste steget för många människor, särskilt när de känner sig sårbara eller isolerade. Det är dock viktigt att du inte lämnar saker och ting för sent eftersom det kan finnas begränsad tillgänglighet vid vissa tider på året på grund av semester eller andra faktorer. Ju tidigare du tar kontakt med en förmedling, desto snabbare kommer dina behov att tas om hand och desto mindre stress för dig.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det kan vara svårt att hitta rätt begravningsbyrå i Norrköping

Det är därför vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta begravningsbyrån för dina behov. Vi tar hand om allt från början till slut så att du inte behöver oroa dig för någonting.

Du förtjänar sinnesfrid och det vill vi ge dig. Låt oss göra allt det hårda arbetet medan du går vidare med ditt liv och fokuserar på det som är viktigast – att minnas och hedra din älskade som har gått bort.

Klicka här: Begravningsbyrå Norrköping

Bästa begravningsbyrå i Norrköping

Begravningsbyråerna i Norrköping är till synes oändliga. Men det är viktigt att hitta det bästa för dina behov. Du vill ha en begravningsbyrå som tillgodoser alla dina behov och du vill ha någon som finns där för dig när det är som viktigast, särskilt om detta är en känslomässig tid för dig.

Följande tre egenskaper bör du tänka på innan du väljer det bästa begravningsföretaget i Norrköping:

  1. De ger ett varmt välkomnande
  2. De erbjuder fullständig information om priset
  3. De hjälper till med praktiska detaljer som t.ex. blommor och klädförslag

Standardförmåner:

– Professionell service från ett familjeägt företag.

– Ett utbud av tjänster som passar dina behov.

Känslomässiga fördelar:

– Du kan få den bästa möjliga begravningen för din älskade.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Norrköping?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Norrköping. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Norrköping?

Pris för begravning i Norrköping varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Norrköping

En borgerlig begravning i Norrköping är ett mindre ceremoniellt alternativ för personer som vill minnas en älskad persons liv men som inte vill ha en dyr och formell begravning. Det är billigare och lättare för familjerna att planera själva. Begravningen äger rum när kroppen skrivs ut från sjukhuset och sker ofta i ett krematorium.

Begravningsblommor i Norrköping

Begravningsblommor och arrangemang är något som tillhör den avlidne och familjen. Familjen kanske vill rådgöra med en professionell florist i Norrköping om vilken typ av blommor de vill använda för sin älskade.

Begravningsklädsel i Norrköping

Svart begravningskläder bör bäras vid en informell begravning. Allt som är svart är lämpligt. Detta gäller även skor, slipsar och allt annat som är svart. Tänk på vilken typ av tillfälle detta är och hur det kan skilja sig från ett ”informellt” tillfälle.

Om personen som dog var mycket religiös bör du fundera på vilken typ av klänning eller skjorta han eller hon skulle ha velat ha på sig – detta kan ofta göra det lättare för dig när du försöker komma fram till vad du ska göra.

Begravningskista och urna i Norrköping

I många fall måste familjerna samarbeta med en begravningsbyrå i Norrköping för att ordna kista och urna. Om den avlidne efterlämnar en make/maka eller barn kan de fundera på vilken typ av minnesplats de vill ha för dem samt vilka andra arrangemang som behöver göras.

Karta över Norrköping

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Norrköping

Letar du efter en begravningsbyrå i Norrköping? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Östgöta Begravningsbyrå

Östgöta Begravningsbyrå i Norrköping grundades år 2002 och ägs idag av Fredrik Blomberg. De värdesätter särskilt den lokala förankringen och att skapa en personlig kontakt med de anhöriga. Att ha ett geografiskt närliggande kontor ger trygghet i en svår tid. Byrån vill finnas till för de anhöriga när de behövs.

Bra process för att hjälpa till med det praktiska kring begravningen

Det är mycket att tänka på kring en begravning och Östgöta Begravningsbyrå i Norrköping har därför utförlig information på sin hemsida. De ger stor flexibilitet i att ordna ljusa och vackra ceremonier, oavsett ort eller begravningsform. En kyrklig begravning med församlingspräst och musiker kan till exempel ordnas i Skogsängsgårdens kyrka, som är vackert inbäddad i grönska. Även barockkyrkan Kimstads kyrka är tillgänglig.

Kontaktuppgifter:

Trädgårdsgatan 27
602 42 Norrköping
Tel: 011 – 28 72 50
E-post: info@ostgotabegravning.se
Till deras hemsida

Fonus
Gamla Rådstugugatan 34
602 24 Norrköping
Tel: 011 – 36 27 00
E-post: norrkoping@fonusost.se
Till deras hemsida

Fondkistan
Gamla Rådstugugatan 44
600 02 Norrköping
Tel: 011-10 10 69
ostergotland@fondkistan.se
Till deras hemsida

Lavendla
Olai Kyrkogata 34
602 32 Norrköping
Tel: 011-461 49 02
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Begravningsbyrån Timglaset
Hospitalsgatan 4
602 27 Norrköping
Tel: 011 – 18 01 70
E-post: info@timglaset.se
Till deras hemsida

Björkdahls Begravningsbyrå
Södra Promenaden 140
602 31 Norrköping
Tel: 011 – 12 03 34
E-post: info@bjorkdahls-begr.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Västgötegatan 7
60221 Norrköping
Tel: 011-610 07
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Funera
Gamla Rådstugugatan 52
602 32 Norrköping
Tel: 011-10 47 41
E-post: kundtjanst@funera.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Repslagaregatan 15
602 25 Norrköping
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 93 96
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida