Begravningsbyrå Motala

En begravning kan vara en känslomässig och förvirrande tid för dig och dina familjemedlemmar. Det kan också bli dyrt, särskilt om den avlidne personen inte hade någon livförsäkring eller sparplan. Du vill hitta någon som hjälper dig med alla arrangemang och samtidigt behandlar dig med vänlighet och respekt.

Vi erbjuder professionell hjälp med att ordna begravningar till överkomliga priser – oavsett om du behöver begravningstjänster, kremeringstjänster eller båda. Vi erbjuder också förbetalda planer som gör det lättare för dina nära och kära när de ska fatta beslut efter din död. Vår personal finns här dygnet runt för att hjälpa till att ta hand om allting så att sörjande anhöriga kan fokusera på att minnas.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Motala?

Vi är en lokal begravningsbyrå i Motala som kan hjälpa dig att ordna den perfekta ceremonin för din älskade. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och har många års erfarenhet av att arrangera begravningar.

Du behöver inte oroa dig för någonting, det är bara att kontakta oss så tar vi hand om allt från början till slut. Låt oss göra detta så enkelt som möjligt för dig under denna svåra tid.

Bästa begravningsbyrå i Motala

Du har många valmöjligheter när det gäller att ordna en begravning. Men det finns några saker du bör veta innan du väljer den bästa begravningsbyrån i Motala.

En begravning är en av de händelser som kan vara både stressig och glädjande på samma gång. Det är svårt att ta farväl, men det är också ett firande av livet samt ett tillfälle för vänner och familjemedlemmar att samlas och dela minnen med varandra.

Det viktigaste du behöver göra är att hitta en begravningsbyrå som förstår hur svår denna process kan vara för alla inblandade, inklusive dig, din älskade som har gått bort och deras sörjande anhöriga. Ett bra sätt att börja är att läsa recensioner på nätet från tidigare kunder om olika begravningsbyråer i närheten av Motala.

Standardförmåner:

– Vi har erbjudit den bästa servicen i många år.

– Erbjuder ett brett utbud av tjänster, från kremering till begravning.

Känslomässiga fördelar:

– Få sinnesro i vetskapen om att din älskade kommer att tas om hand.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Motala?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Motala. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Motala?

Pris för begravning i Motala varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Motala

En borgerlig begravning är en icke-religiös ceremoni. Den äger rum i staden Motala. Tanken bakom processen är att ge människor som vill minnas någon som har avlidit men som inte har råd med eller inte vill ha en religiös gudstjänst en möjlighet.

Borgerliga begravningar hålls på platser som är lämpliga, till exempel krematorier, kyrkogårdar, kyrkor, synagogor och moskéer. Vid begravningen deltar vanligtvis personer som står den avlidne nära, inklusive familjemedlemmar och vänner. Vid denna typ av begravning finns ingen präst eller minister närvarande.

Den person som leder minnesgudstjänsten presenterar sig innan ceremonin börjar. Som namnet antyder sägs det inga böner vid denna typ av minnesgudstjänst.

Begravningsblommor i Motala

Begravningsentreprenören ser till att blommorna levereras före ceremonin.

Begravningsklädsel i Motala

Vilken typ av kläder ska jag ha på mig vid en begravning i Motala?

Den traditionella klädkoden för begravningar är klädsamt avslappnad, vilket du kan uppnå med mörkfärgade byxor eller kjol och en fin blus. Det är viktigt att komma ihåg att klädkoden ändras beroende på den religiösa övertygelsen eller traditionen hos den person som har dött, så det är bäst att fråga begravningsentreprenören om du är osäker.

Begravningskista och urna i Motala

Typen av begravningskista och urnor i Motala och kostnaden beror på storlek, material och stil. Om du behöver hjälp med att välja begravningskista eller urna rekommenderar vi att du kontaktar ett företag som sysslar med sånt.

Karta över Motala

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Motala

Letar du efter en begravningsbyrå i Motala? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Motala Begravningsbyrå

Motala Begravningsbyrå öppnades år 2004 av Tord Cederberg på Storgatan 21. Företaget arbetar med att skapa långsiktiga relationer med kunder och leverantörer.

Begravningsbyrån i Motala ser fördelarna med att kunna ge personlig service i ett litet familjeägt företag där alla medarbetare är delaktiga i driften. Målet är att ge alla kunder hjälp i en svår tid.

Ett personligt avsked av en anhörig eller vän

Begravningsbyrån i Motala hjälper till med allt kring begravningen, inklusive transport, dödsannons och musik vid ceremonin.

För dig som är ute efter en kristen begravning så kan den hållas i Råssnäskyrkan som formgivits av arkitekten Ragnar Molin med invigning år 1976. Altaret har ett väggkors i guld och i kyrkorummet står en dopfunt av ek. För en borgerlig begravning kan Heliga korsets kapell bokas.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 21
591 38 Motala
Tel: 0141 – 574 90
E-post: motalabegravningsbyra@telia.com
Till deras hemsida

Fonus
Repslagaregatan 5
591 30 Motala
Tel: 0141 – 520 15
E-post: motala@fonusost.se
Till deras hemsida

Lavendla
Drottninggatan 50
591 27 Motala
Tel: 0141-46 50 05
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Casells Begravningsbyrå
Drottninggatan 21
591 35 Motala
Tel: 0141 – 21 03 98
E-post: motala@casells.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Drottninggatan 14
591 35 Motala
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Motala
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 93 96
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida