Begravningsbyrå Onsala

Karta över Onsala

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Onsala

Letar du efter en begravningsbyrå i Onsala? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla i Onsala är en personlig begravningsbyrå där du får en egen begravningsrådgivare som hjälper dig med hela processen för att skapa en vacker och personlig begravning. Byrån grundades år 2014 med öppenhet och kundnöjdhet som ledord. Prissättning och de praktiska sysslorna runt begravningen görs öppet och tillgängligt för kunden.

Går att boka allt via hemsidan

Lavendla har en juridisk avdelning vid namn Lavendla Juridik, som kan ge dig juridisk hjälp. En begravning kan bokas och planeras direkt via företagets hemsida eller per telefon. Även borgerliga begravningar kan anordnas med borgerlig officiant. Lavendla erbjuder också hembesök. På hemsidan går det att hitta lämpliga begravningsplatser och församlingshem i Onsala.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0300-52 18 02
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå

Lova Begravningsbyrå i Onsala är en familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom branschen. De erbjuder fasta priser med klar kostnadssammanfattning. När byrån grundades av Frida Wickholm var syftet att skapa en modern begravningstjänst. Lova ger ett enkelt och digitalt transparent sätt för kunden att planera begravning åt sina anhöriga.

Skräddarsy ditt paket

Det går enkelt att beställa en begravning på Lovas hemsida, via telefon eller genom ett personligt möte. Man kan direkt välja mellan olika begravningspaket eller själv skräddarsy ett. Lova erbjuder också juridiska tjänster, vilket innefattar upprättande av testamente, bouppteckning och arvskifte. Vid frågor kan man kontakta Lova, som då svarar kostnadsfritt.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010 – 33 33 623
Epost: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja begravningsbyrå

Wilja Begravningsbyrå i Onsala utgår från de anhörigas behov. För att de inte ska känna tidspress går det att ordna begravningen hemifrån, i hemmets lugna miljö. Wilja hjälper de som har en lite lägre budget och som vill ha stort eget inflytande över begravningens utformning.

Stöd och hjälp från första början

Via hemsidan går det att planera begravningen och få en kostnadsfri offert. Därefter får den anhöriga träffa prästen eller en borgerlig officiant för att utforma begravningsceremonin. Wilja finns där som stöd och hjälp från första början tills begravningen är genomförd. Lokala representanter i Onsala säkerställer att kistan är på rätt plats i den utvalda kyrkan eller kapellet.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida